четвер, 27 квітня 2017 р.

Херсон першим в Україні установив POS-термінали у громадському транспорті

27 квітня міське комунальне підприємство "Херсонелектротранс" та Херсонська філія ПриватБанку презентували новий спільний унікальний проект - установлення POS-терміналів у тролейбусах Херсона. Такий спосіб оплати за проїзд упроваджено вперше в Україні.



  • На цей проект не було витрачено жодної гривні з бюджету або коштів комунального підприємства, – підкреслила під час презентаційного прес-брифінгу керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Усе впроваджено завдяки нашій фінансовій установі. Закупівлю POS-терміналів також оплатив державний ПриватБанк.

1 березня на тролейбусних маршрутах Херсона було запроваджено електронні квитки - обласний центр став другим в Україні, де почали використовувати QR-коди в громадському транспорті.

Настав час реалізації другого етапу цього проекту - упровадження в тролейбусах можливості оплати за проїзд за допомоги банківської карти та POS-терміналу. Такий інноваційний крок Херсон здійснив першим в Україні.



  • Ми установили перші 10 терміналів, наші кондуктори швидко отримали відповідні навички і вже готові пропонувати пасажирам купівлю квитків за новою технологією, - говорить в. о. директора МКП "Херсонелектротранс” Єгор Устинов. - Зараз термінали працюють на маршруті №3, протягом місяця ми установимо їх на всіх 7 маршрутах у 36 тролейбусах міста.

Опісля презентаційного брифінгу на базі МКП "Херсонелектротранс” на учасників зустрічі очікувало особисте знайомство з новою технологією за спеціальним журналістським маршрутом. Бажаючих користуватися давніми способами купувати квитки не знайшлося - новий метод виявився значно швидшим та зручнішим. Серед пасажирів першого спецрейсу були і юніори - вони також з легкістю придбали білет за допомоги Карти ЮНІОРА і таким чином стали першими в Україні юніорами, що скористалися POS-терміналом у міському транспорті для купівлі квитка.


У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 15983 юридичні особи та приватні підприємці, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

2 коментарі:

  1. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити