понеділок, 28 вересня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку допоможе морякам вирішити фінансові питання навіть у рейсі


Як знімати готівку в закордонному банку і без комісії оплачувати покупки? Який спосіб найзручніший для фінансової підтримки сім'ї? Що може зробити банківське обслуговування в рейсі і на суші максимально зручним? Професіонали, які пов'язали своє життя з водною стихією, знають, наскільки важливо знайти правильні відповіді на ці та багато інших питань. Багато херсонські моряків та їхні сім'ї вибрали обслуговування в ПриватБанку - саме його послуги забезпечили простий і безпечний доступ до грошей, можливість без комісій оплачувати покупки в Україні та за кордоном, а також надійну фінансову підтримку для сім'ї.

- Один із наших моряків отримував зарплату в євро, потім перейшов до іншої компанії на "доларовий" контракт. Завдяки ПриватБанку відповідна процедура оформлення пройшла дуже оперативно, швидко і безкоштовно, - говорить керівник крюїнгової компанії Marine MAN Павло Манченко. - При цьому одними з найважливіших для нас є можливості інтернет-банкінгу: він дозволяє постійно стежити за рахунками, а транзакції проходять миттєво і без проблем.
Крюїнгова компанія Marine MAN активно співпрацює з Херсонською філією ПриватБанку близько 5 років, за цей час його клієнтами стали більше 1000 моряків і співробітників Marine MAN. Павло Манченко назвав кілька ключових переваг обслуговування моряків у ПриватБанку:
  • вигідні умови,
  • грамотна організація роботи,
  • постійний моніторинг ситуації,
  • своєчасне оновлення інформації,
  • стабільність, надійність,
  • ефективна служба підтримки,
  • швидке відкриття карти,
  • повна роздруківка банківських реквізитів - це дуже важливо при переказі коштів з-за кордону.

Моряки командного плавскладу, які стали VIP-клієнтами ПриватБанку, користуються допомогою персонального банкіра. Він здійснює будь-які банківські операції: оплату комунальних послуг, відкриття рахунків у будь-якій валюті, консультації щодо умов депозиту або кредиту, забезпечення постійного зворотного зв'язку з банком і багато іншого.


При наданні паспорта моряка банк оплачує за Вас тариф на оформлення Міжнародної карти Platinum - з її допомогою можна знімати готівку в будь-якому зарубіжному банку і без комісії оплачувати покупки. Банк дає можливість безкоштовно користуватися кредитними коштами - у разі повернення грошей на карту протягом 30 днів комісія за їх використання не стягується. Валюта картки на Ваш вибір - гривня, долар чи євро.



У пакеті з картою Platinum Ви отримуєте Міжнародну пластикову карту з чіпом - золоту карту для виплат у доларах США або євро для отримання виплат від судноплавних компаній (знижена комісія - 0,5% за зарахування на карту).

Перебуваючи в рейсі, можна надавати фінансову підтримку родині найбільш зручним для Вас способом. Один з варіантів - безкоштовно оформити до Золотої карті для виплат додаткову карту, яка дозволить близьким користуватися коштами з рахунку Вашої картки. Інший спосіб - оформити на будь-якого члена сім'ї самостійну карту, на яку можна перераховувати необхідну суму.

Вигідні умови обслуговування на суші і в рейсі, послуги безпеки і корисні спеціальні пропозиції для моряків та їх сімей докладно описані на сайті https://privatbank.ua/ru/uslugi-dlya-moryakov. У Херсонській області Приватбанк обслуговує більше 512 000 індивідуальних клієнтів, 13 112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює понад 188 банкоматів, 361 термінал самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар