четвер, 28 січня 2016 р.

Понад 160 магазинів Херсона дають клієнтам ПриватБанку миттєву розстрочку до 40 тисяч гривень

Отримати розстрочку до 40 000 гривень у магазині прямо на касі за вигідними умовами та без документів сьогодні можна більше ніж у 160 херсонських магазинах - партнерах програми ПриватБанку «Оплата частинами». Кредит може бути безкоштовним або з мінімальною комісією - це залежить від кількості платежів і вибраного товару.

Снимок экрана от 2016-01-20 16:37:31.png

За допомогою «Оплати частинами» суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформлюється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.

До «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів: Comfy, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», MOYO. Щоб дізнатися про суму покупок в розстрочку, що доступна клієнтові, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.

Сервіс «Оплата частинами» на сьогоднішній день працює більше ніж у 30 000 торгових точок України, а також для покупців близько 80 інтернет-магазинів - партнерів програми.

Немає коментарів:

Дописати коментар