пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Херсонські юніори їздять у тролейбусах безкоштовно

З 1 липня до 30 вересня 2017 року ПриватБанк спільно з компанією Mastercard проводить акцію "Катаємо безкоштовно". З 28 липня в цій акції беруть участь також і власники Карток Юніора.



Кількість акційних квитків - необмежена. Єдина умова - протягом дня безкоштовним проїздом можна скористатися лише один раз. Кошти за транзакцію дітей - ”зайчиків” банк поверне на картку одного з батьків (опікуна дитини), який представляє її інтереси в ПриватБанку.

Акція діє в 17 містах України, де впроваджена послуга оплати проїзду в громадському транспорті за допомогою QR-коду. Серед них, звичайно, і Херсон - адже 1 березня 2017 року наш обласний центр став другим містом в Україні, де упроваджено можливість оплачувати проїзд у тролейбусах за допомогою QR-коду. І саме херсонський юніор першим в Україні придбав квиток за допомогою Картки Юніора та терміналу.

Прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку принагідно нагадує дорослим та дітям, як купувати квитки по-новому:

1. Увійти в мобільний додаток Privat24.
2. Натиснути кнопку «Сканувати» в головному меню додатка та відсканувати QR-код, зображений на стикері в салоні транспорту.
3. Обрати картку Mastercard і підтвердити оплату.
4. Показати квиток на екрані смартфону кондуктору або контролеру.

Детальніше з умовами акції можно ознайомитись на сайті rabbit.pb.ua

Унікальна пластикова Картка Юніора, що випускається за згодою та під контролем батьків, не лише прокладає шлях до зірок та дозволяє бути “зайчиками”, а й допомагає навчатися. Зараз, під час канікул, у Херсоні для юніорів безкоштовно проводять заняття літньої Бізнес-Школи, екскурсії у відділення банку, бізнес-квест “Секрет однієї купюри”, працює квест-кімната “Загублені в банку”.

Херсонська філія ПриватБанку активно співпрацює з благодійним фондом "Майбутнє Херсонщини", міським JUMP табором професій, комп’ютерним табором Академії ШАГ, табором відпочинку «Сонечко» на базі Херсонського центру позашкільної роботи тощо.

Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів, серед них - 13 000 юніорів Херсонської області. Цікаві банківські захоплення очікують і на Вас, не пропустіть шанс зробити це літо “зайчиковим” та зірковим!

Немає коментарів:

Дописати коментар