понеділок, 27 листопада 2017 р.

У Херсоні знову перемога: наш земляк виграв планшет від ПриватБанку та MoneyGram



ПриватБанк визначив переможців першого етапу акції “Планшетоманія з переказами MoneyGram!”, яка стартувала у вересні та триває до 15 грудня 2017 року. Для клієнтів, які надсилають або отримують міжнародні перекази MoneyGram у ПриватБанку, організатори підготували подарунки - 60 планшетів Asus (по 20 на місяць). Одним із перших переможців акції став херсонець Борис Прокопенко.

“Учасником розіграшу планшета Asus автоматично стає кожен, хто отримує або надсилає міжнародний переказ MoneyGram у ПриватБанку, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Єдиною умовою акції є отримання переказу не в касі, а онлайн або через мережу самообслуговування банку”.

Щоб виграти планшет в акції від ПриватБанку та MoneyGram, треба надіслати або отримати грошовий переказ MoneyGram на суму від 100 доларів США через будь-який з каналів: Інтернет-банк Приват24, мобільний додаток Privat24, термінал самообслуговування або банкомат.

“За фахом я - моряк, і мені досить часто доводиться здійснювати перекази, - говорить переможець акції Борис Прокопенко. - Для цього та виконання багатьох інших операцій я обрав сервіси ПриватБанку, вони дуже зручні та доступні. Новина про виграш планшета стала для мене великою несподіванкою! Щиро дякую за подарунок, буду уважно стежити за наступними акціями та новинами”.

Нагадаємо, що у ПриватБанку для отримання та надсилання грошей доступні 6 систем грошових переказів. Про діючі акції ПриватБанку можна дізнатися на сайті promos.privatbank.ua та у Telegram - t.me. Дізнавайтеся більше про акції ПриватБанку і вигравайте!

Немає коментарів:

Дописати коментар