середу, 27 грудня 2017 р.

Двоє жителів Херсона придбали у Приват24 “щасливі” залізничні квитки

Відразу двоє жителів Херсона стали переможцями нового етапу акції "Смартфонів п'ять вагонів". Ігор Нечет і Єлизавета Струкова придбали в Приват24 квитки на поїзд і виграли сучасні смартфони.



"Купував квиток у Приват24 вперше. Спланував новорічну поїздку у Киів, - розповідає Ігор Нечет. - І ось така приємна несподіванка - отримати у дарунок до свят не тільки поїздку, але й смартфон. Щиро дякую організаторам акції за такий сюрприз!".

Шанс виграти смартфон з'явився 15 листопада 2017 року у всіх клієнтів, що купують квитки в дистанційних каналах ПриватБанку. ПриватБанк буде дарувати смартфони за купівлю залізничних квитків до кінця 2017 року.

В акції "Смартфонів п'ять вагонів" можуть взяти участь клієнти ПриватБанку - власники карт Mastercard, які в період акції куплять квиток на поїзд в будь-якому каналі продажу квитків. Реєстрація в акції не потрібна. Клієнт Приватбанку автоматично стає учасником при купівлі квитка за допомогою карти Mastercard.

ПриватБанк пропонує клієнтам швидкі, зручні та надійні способи купівлі квитків без черг у будь-який час. Придбати квиток можна в Інтернет-банку Приват24, через термінали самообслуговування, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700 або за допомогою мобільного додатка. Купити квиток можна також у терміналах самообслуговування, у відділеннях банку та на спеціальному сайті bilet.pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар