вівторок, 30 січня 2018 р.

Дві херсонки отримали смартфони від ПриватБанку за поїздку до Львова



До Херсона знову прибули нові “вагони зі смартфонами” - відразу дві жительки Херсонщини стали переможницями нового етапу акції від ПриватБанку та Mastercard “Смартфонів п’ять вагонів”.

Володарками “щасливих” залізничних квитків виявилися Любов Тіток і Катерина Белоусова. Обидві пані у грудні купили в Приват24 залізничні квитки до Львова - і вже у січні отримали в дарунок новенькі смартфони.

Фото Оксаны Мелещенко.

- Напередодні Нового року придбати білети до Львова було майже неможливо, - згадує Любов Тіток. - Ми з чоловіком змогли зробити це тільки завдяки ПриватБанку. Через Приват24 купували квитки вперше. Відразу переконалися, наскільки це швидко та зручно, і просто здивувалися, чому ми тільки зараз відкрили для себе цю послугу. Спасибі ПриватБанку за чудові сервіси та приємні сюрпризи і дарунки!

В акції "Смартфонів п'ять вагонів", що проходила до кінця 2017 року, могли взяти участь клієнти ПриватБанку - власники карт Mastercard, які в період акції купили квиток на поїзд в будь-якому каналі продажу квитків. Це далеко не перша і не остання акція ПриватБанку, в якій клієнти отримують подарунки лише за те, що користуються послугами банку. Банк постійно дарує ноутбуки, планшети, смартфони та інші корисні подарунки своїм відданим клієнтам. Лише за акцією "Смартфонів п'ять вагонів" разом із Mastercard вже вручено більше 80 сучасних смартфонів жителям всіх областей України.

ПриватБанк пропонує клієнтам швидкі, зручні та надійні способи купівлі квитків без черг у будь-який час. Придбати квиток можна в Інтернет-банку Приват24, через термінали самообслуговування, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700 або за допомогою мобільного додатка. Купити квиток можна також у терміналах самообслуговування, у відділеннях банку та на спеціальному сайті bilet.pb.ua.

Про діючі акції ПриватБанку можна дізнатися на сайті promos.privatbank.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар