понеділок, 4 червня 2018 р.

У травні для ветеранів Херсона ПриватБанк оформив понад 60 карт на дому




У 2018 році до травневих свят Управління соціальної політики Херсонської міської ради здійснило персональні виплати соціальної допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни. Виплати здійснювалися на банківські карти, і ПриватБанк допоміг городянам Херсона поважного віку із оформленням карт на дому.

Доставка карти додому є одним зі зручних безкоштовних сервісів банку. За 2 роки цією послугою вже скористалися понад 1000 жителів Херсонської області - серед них більше 60 ветеранів Великої Вітчизняної війни, для яких у 2018 році оформили карти спеціально до 9 Травня.

“Послуга є особливо актуальною за несприятливих погодних умов, а також для тих, чий вік та стан здоров’я не дозволяють виходити з дому, - розповідає керівник напрямку соціальних програм ПриватБанку в Херсоні Юлія Бикова. - Тому ми не могли не взяти участь у такому важливому соціальному проекті до Дня Перемоги, аби скористатися іще однією нагодою висловити шану і повагу нашим ветеранам”.

Кожен пенсіонер може швидко і безкоштовно отримати карту у будь-якому відділенні ПриватБанку або замовити її доставку за телефоном 3700. Співробітник банку зв’яжеться з клієнтом і доставить карту у зручний для нього час.

Без комісії можна зняти кошти готівкою не тільки в банкоматах ПриватБанку, але й у інших українських банках. Здійснювати платежі - оплату комунальних послуг, поповнення кредитних карт, перевод коштів з карти на карту - можна в будь-якому терміналі самообслуговування, яких на Херсонщині сьогодні більше 360.

Нагадаємо: нещодавно співробітниця відділення ПриватБанку “Фокус” з проспекту Ушакова оформила на дому карту для Почесного громадянина Херсона Ігоря Олексійовича Тихонова 1924 року народження.

Звання “Почесний громадянин міста Херсона” присвоєно Ігорю Олексійовичу Тихонову рішенням Херсонської міської ради від 30 серпня 2017року - за мужність, виявлену під час звільнення Херсона та Криму під час Другої світової війни, плідну освітню та просвітницьку діяльність і літературну творчість. Відповідну щомісячну виплату від міської ради Почесний громадянин також отримує на карту ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар