четвер, 14 травня 2015 р.

Херсонський філіал ПриватБанку привітав Першу гімназію з першим днем народження

Херсонська гімназія №1 Херсонської міської ради відсвяткувала свій перший день народження - рік від дня заснування закладу нового типу. З цієї нагоди ПриватБанк підготував для гімназистів та їх викладачів чимало спеціальних дарунків, які вручили героям свята під час іменинних урочистостей.


На перший день народження гімназії завітали міський голова Херсона Володимир Миколаєнко, начальник управління освіти Юрій Ніконов, почесний директор закладу Вітеслав Шиянюк, учителі та випускники різних років і просто друзі навчального закладу. Вони привітали колектив з численними перемогами у предметних олімпіадах, інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсах і змаганнях, конкурсі-захисті учнівських робіт МАН України тощо. «Призерів у нас багато - але це не межа», - зазначила директор гімназії Наталя Устинова і від душі подякувала за клопітку працю всім, хто протягом 35 років закладав основу для набуття школою вищого статусу – створення закладу нового типу.


Велику та дружню гімназійну родину Херсонська філія ПриватБанку підтримує у багатьох починаннях. На базі навчального закладу протягом 2 років проходять заняття БізнесШколи ЮніорБанку, учні гімназії неодноразово бували на екскурсіях до відділень банку, брали участь у бізнес-квесті і отримують від банку дарунки під час спільних заходів. Банк для тих, хто любить Україну, щиро вірить у здійснення мрій, озвучених у вокально-хореографічній композиції «Побажальна» у виконанні вчительсько-учнівського хору гімназії на чолі з директором.  

Освітня програма ЮніорБанк стартувала в Україні у 2009 році. Сьогодні вона об’єднує понад 500 000 школярів, серед них 13000 юніорів Херсонської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар