четвер, 20 серпня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку приймає платежі за газ від населення без комісій

Приймаючи платежі за спожитий газ, різні фінансові установи визначають розмір комісії на власний розсуд - і досить часто людям доводиться сплачувати суму, яка суттєво перевищує реальну вартість цієї комунальної послуги. Херсонська філія ПриватБанку має угоду з ТОВ "Херсонрегіонгаз" щодо прийому платежів від населення без комісії - це дозволяє споживачам економити не тільки власні кошти, але й час.

У ПриватБанку можна оплачувати комунальні та будь-які інші послуги у відділеннях, терміналах самообслуговування, а також не залишаючи домівки - зателефонувавши за номером 3700, на сайті банку або за допомоги сервісу Приват24. Здійснювати операції Інтернет-банкінгу можна цілодобово: для цього потрібні лише комп’ютер чи мобільний телефон, підключені до Інтернету, та карта ПриватБанку.

Покрокова інструкція проведення оплат викладена на сайті банку. Херсонцям варто зважити лише на те, що платіж за газ слід додавати через єдину квитанцію або ТОВ “ІРЦ Херсон”.


Часи довжелезних черг біля ощадкас та в банках задля оплати комунальних послуг давно вже минули - сьогодні все більше херсонців здійснюють платежі через Інтернет, тому що це швидко і зручно.

«Маючи прямі угоди з постачальниками комунальних послуг у Херсонській області, ПриватБанк може також оплачувати рахунки без вашої участі, - говорить заступник керівника Бізнесу платежів ПриватБанку в Херсоні Віктор Ніжурін. - Це стане можливим за умови підключення до безкоштовної послуги «Регулярний платіж».

Окрім ТОВ “Херсонрегіонгаз”, у Херсонській області ПриватБанк має інформаційні угоди з такими постачальниками послуг, як “Воля” (інтернет +ТБ), “Вега” (стационарна телефонІя + Інтернет), УДСО (оплата послуг охорони), “Херсонський Водоканал”, “Херсонтеплогенерація”, “Херсонтеплоенерго”, “Херсонська ТЕЦ”, більшість ЖЕКів, ОСББ та багато інших підприємств.

Немає коментарів:

Дописати коментар