понеділок, 18 квітня 2016 р.

Авіабілети на рейс “Херсон - Стамбул” найвигідніше купувати в ПриватБанку

15 жовтня 2014 року авіакомпанія Turkish Airlines почала здійснювати рейси Херсон-Стамбул. Спочатку літак відправлявся до Туреччини 4 рази на тиждень, а з 29 березня 2015 року рейси стали щоденними. Пасажири купують авіаквитки різними способами - але поступово більшість із них переконується в тому, що найбільш зручним та вигідним є користування сервісами ПриватБанку.



Херсонська філія ПриватБанку продає квитки без комісій і сервісних зборів. Квиток
можна оплатити карткою (на сайті bilet.pb.ua, у Приват24, за телефоном 3700) або готівкою в будь-якому відділенні. У разі оплати карткою ПриватБанку Ви отримуєте до 5% від вартості квитка на рахунок «Бонус Плюс». Оплатити квиток можна частинами (сервіс «Миттєва розстрочка» – до 10 платежів). У  разі затримки або скасування рейсу ПриватБанк повертає до 100% від вартості квитків за послугою «Компенсація вартості рейсу».

Прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку здійснив порівняння цін щодо різних варіантів придбання авіабілету “Херсон - Стамбул” в один бік на 21 квітня 2016 року. Місцеві туроператори телефоном озвучили вартість, значно вищу за ту, що пропонує ПриватБанк. Пропозиції в інтернеті говорять самі за себе: тут також ціни вищі, а надійність подекуди дуже сумнівна.



У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів,13112 юридичних осіб та приватних підприємців. Протягом перших трьох місяців 2016 року херсонці придбали в ПриватБанку 392 авіабілети, обравши зручне місце, спосіб і час купівлі та звільнивши себе від черг і довгих поїздок до кас. Для порівняння: у першому кварталі 2015 року було реалізовано 244 квитки - це майже на 150 білетів менше, ніж у такий же період цього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар