четвер, 30 листопада 2017 р.

У листопаді ПриватБанк підтримав чотири масштабні акції херсонських освітян

У листопаді 2017 року Херсонська філія ПриватБанку стала партнером відразу чотирьох масштабних освітянських акцій: гала-концерту міського конкурсу для дошкільнят «Крок до зірок», 7-го Міжнародного екологічного форуму «Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета», святкування 100-річного ювілею Херсонського державного університету та міського конкурсу «Весела рухлива перерва».

Гала-концерт міського конкурсу для дошкільнят «Крок до зірок» пройшов у Херсоні 15 листопада у Палаці дитячої та юнацької творчості. На його сцені виступили усі колективи дошкільних закладів, які пройшли до фіналу конкурсу. А на завершення свята кожен юний артист отримав від головного мецената заходу - ПриватБанку - сертифікат з відкритою датою на відвідування Jump-парку.


Херсонська філія ПриватБанку підтримує конкурс “Крок до зірок” протягом багатьох років, а 17 листопада вона вперше долучилася до нагородження переможців 7-го Міжнародного екологічного форуму «Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета». Освітянські заклади Херсона представили результати дослідницької та експериментальної роботи у дуже різних жанрах: есе, слайд-фільм, твір, практико-орієнтований проект, малюнок, постер, поробка і фотографія. ПриватБанк нагородив цінними дарунками дев’ять кращих екологічно свідомих городян міста і вирішив надалі також бути партнером цієї акції.


17 листопада один із найстаріших навчальних закладів Таврійського краю - Херсонський державний університет - відзначив 100-річний ювілей. Вишукані урочистості з цієї нагоди пройшли у Херсонському музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша. Колектив закладу вітав міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко, заступник міністра освіти і науки України Роман Гребa, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв і багато інших шановних гостей. Серед них - випускниця ХДУ, керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега.


Херсонський державний університет - одна з перших у регіоні бюджетних організацій, що розпочала співпрацю з ПриватБанком і сьогодні нараховує близько 10 тисяч клієнтів - отримувачів стипендій, зарплат тощо.


Підсумки міського конкурсу «Весела рухлива перерва» було підбито 28 листопада у Херсонській спортивній школі №5. Опісля відбору відеороліків та змагання фіналістів головними переможцями у різних номінаціях стали фізико-технічний ліцей та спеціалізовані школи №27 і №30. Подарунки від ПриватБанку отримали усі фіналісти.


Херсонська філія ПриватБанку надає постійну допомогу навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4 300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар