середу, 29 серпня 2018 р.

Запрошення на бізнес-сніданок

 

Шановні друзі, колеги!

 

Регіональний прес-офіс ПриватБанку в Херсоні та Бізнес-асоціація “МИ - ХЕРСОНЦІ” запрошують вас на бізнес-сніданок, у рамках якого відбудеться презентація “QR-літо з ПриватБанком: підсумки сезону та нові можливості”.


Цього літа на Херсонщині вперше реалізовано проект “Туристичний КУБ”, спрямований на підтримку та розвиток туристичної галузі. Інший яскравий стартап року - впровадження електронних оплат на водному маршруті Скадовськ - Джарилгач. Така система безготівкової оплати морських перевезень запрацювала першою в Україні.

Серед нових інструментів успіху - оплати Apple Pay для клієнтів будь-якого українського банку, швидкий лізинг для бізнесу, пільгова програма “Підприємницьких” лімітів і багато інших.

Захід відбудеться 30 серпня о 9:00 у смарт-кафе “Шафа” за адресою: м. Херсон, проспект Ушакова, 23.

Участь у зустрічі візьмуть:
  • директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега,
  • керівник напрямку з реалізації програм клієнтам МСБ Владислава Квашенко,
  • голова правління Громадської організації "Бізнес-асоціація "МИ - ХЕРСОНЦІ" Віталій Бєлобров та інші небайдужі і активні херсонці - підприємці, журналісти, громадські діячі.

Запрошуємо представників засобів масової інформації відвідати захід. Прохання підтвердити свою участь заздалегідь на адресу pressHE@privatbank.ua або за телефонами (050)18 61 777, (097) 502 88 28.

З повагою,
прес-секретар ПриватБанку у Херсонській області
Оксана Мелещенко

Довідково

Бізнес - асоціація “МИ - ХЕРСОНЦІ” захищає законні права та інтереси підприємців, сприяє розвитку партнерства з українськими і міжнародними організаціями, допомагає у розвитку фахової та конкурентної спроможності представників малого і середнього бізнесу Херсонського регіону.

Щодня ПриватБанк відкриває тисячу рахунків підприємців та юридичних осіб, причому значна кількість клієнтів відкривають свій рахунок у банку в режимі онлайн.

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у 2018 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку для бізнесу користуються 72,9% українських приватних підприємців. При цьому 66,1% підприємців вважають ПриватБанк своїм основним банком, а 85,7% ПП використовують рахунки ПриватБанку не лише для бізнесу, але й для особистих потреб.

Ефективна співпраця ПриватБанку та підприємців Херсонщини стартувала досить давно. Серед найбільш масштабних проектів - регіональний бізнес-форум “Україна - країна підприємців”, стратегічна сесія міста Херсон та зустріч із бізнесом на підтримку економічних реформ.

Немає коментарів:

Дописати коментар