середу, 6 травня 2015 р.

Клієнти ПриватБанку допоможуть врятувати дітей з пороками серця

 Понад 450 тисяч гривень уже зібрано клієнтами ПриватБанку в рамках нової благодійної кампанії «Дозвольте битися дитячим серцям», що стартувала в березні. Добру справу роблять разом ПриватБанк, Український фонд допомоги та передові дитячі кардіологічні центри України. Усі зібрані за допомогою проекту кошти направляються безпосередньо на спасіння дітей із вродженим пороком серця.

«Щорічно в Україні порок серця знаходять майже в 4 000 новонароджених, більшість таких дітей потребують термінового, невідкладного лікування, від цього залежить життя дитини, – говорить керівник благодійних проектів ПриватБанку Ганна Павлова. – Тому ПриватБанк і його клієнти активно підтримали ініціативу провідних кардіологічних центрів України та Українського фонду допомоги організувати спільну благодійну кампанію».

Зібрані в рамках проекту гроші направляються безпосередньо на проведення термінових операцій новонародженим, а також закупівлю оклюдерів (імплантів, необхідних для лікування пороків серця щадним, ендоваскулярним способом). Уже на 3–4 день після проведення операції дитину виписують додому, а протягом 2 тижнів дитячий організм повністю відновлюється.

Немає коментарів:

Дописати коментар