середу, 20 травня 2015 р.

ПриватБанк надає копії квитанцій про купівлю квитка на фінальний матч Ліги Європи в режимі онлайн


ПриватБанк надає в режимі онлайн копії квитанцій про купівлю квитка на фінальний матч Ліги Європи, що необхідні для швидкого оформлення візи в Польщу. Як повідомили в банку, для отримання візи за спрощеною процедурою необхідно надати в консульський центр оригінал купленого квитка або копію квитації про оплату квитка.

Сьогодні до послуг вболівальників 14 візових центрів в Україні, які, якщо знадобиться, працюватимуть і в суботу. Процедура отримання візи забере два робочих дні. Щоб максимально оперативно отримати копію квитанції про купівлю квитка, її можна замовити разом із квитками на сайті uefa.pb.ua, у Приват24 або звернувшись на номер клієнтської підтримки 3700.

Нагадаємо, 18 травня ПриватБанк відкрив продаж квитків на фінальний матч Ліги Європи між «Дніпром» та «Севільєю», що відбудеться 27 травня у Варшаві. Для купівлі квитка достатньо зайти на спеціальну сторінку uefa.pb.ua, ввести дані закордонного паспорта, дату народження, номер картки та контактні дані.

Після отримання заявки банк списує вартість квитка, а сам квиток Вам доставить кур’єр. Також куплений квиток можна отримати на спеціальному meeting point біля стадіону у Варшаві (час і точне місце роботи буде повідомлено додатково на офіційному сайті ФК «Дніпро»).
Оплатити покупку квитка в ПриватБанку можна як карткою ПриватБанку, так і карткою будь-якого іншого банку України та світу. У разі вибору опції доставки квитка кур’єром, додатково з картки буде списано 16 грн за доставку.

Немає коментарів:

Дописати коментар