середу, 6 липня 2016 р.

Клієнти ПриватБанку купили Херсонській дитячій лікарні обладнання для відділення онкогематології

Клієнти ПриватБанку допомогли відділенню онкогематології Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні придбати автоматичний гематологічний аналізатор Mindray BC-30S, який необхіден для проведення аналізів на лейкоз.




Вартість обладнання становить майже 188 тис. грн. Його вже доставлено, установлено та введено в експлуатацію. Гематологічний аналізатор Mindray BC-30S дозволяє оперативно отримати результати повного клінічного дослідження крові з лейкоцитарною формулою.

- Від імені пацієнтів та співробітників Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні висловлюю сердечну подяку ПриватБанку та фонду “Допомагати просто”, - говорить головний лікар КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» ХОР Інна Холодняк. - Так добре, що є люди, здатні сприймати чужі проблеми, як свої. Щиро дякуємо Вам за виявлене милосердя і чуйне ставлення до дітей!

КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» ХОР – це єдиний в області багатопрофільний лікувально-профілактичний заклад, який надає спеціалізовану невідкладну і планову медичну допомогу дітям області з перших годин життя. Щороку у стаціонарі лікарні отримують допомогу близько 17 тис. дітей, у поліклініці отримують консультативну допомогу близько 90 тис. дітей - при цьому більше половини з них є жителями сільської місцевості.

На теперішній час медичне обладнання лікарні морально та технічно застаріло і потребує оновлення. Лікарня мала нагальну потребу щодо автоматичного гематологічного аналізатора - і у червні 2016 року отримала необхідну допомогу.



Благодійна програма ПриватБанку «Допомагати просто!» діє з 2010 року. Серед її численних проектів - закупівля медикаментів та обладнання в дитячі лікарні інших міст України, у яких є онкологічні або гематологічні відділення.

Узяти участь у програмі «Заради життя» може кожен. Зробити свій внесок у добру справу можна, перерахувавши гроші через банкомати банку, спрямувавши на благодійність дрібну решту у відділеннях банку (до 1 грн) або просто через інтернет - натиснувши кнопку «Пожертвувати зараз» на сторінках програми.


Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанку здійснюються без комісій, а вичерпну інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua.



Немає коментарів:

Дописати коментар