четвер, 29 грудня 2016 р.

Інтернет-магазинам ще більше сподобається приймати картки ПриватБанку

ПриватБанк повідомив про введення нового тарифу для інтернет-магазинів, які приймають до оплати картки банку. Тепер комісія з торгової точки при зарахуванні коштів для методу оплати Приват24 в LiqPay складе 1% (min 3 UAH) і буде діяти при сплаті зарплатними, соціальними або будь-якими іншими картами для виплат ПриватБанку.

"Значне зниженням банком тарифів інтернет-еквайрингу дасть поштовх подальшому розвитку самого ринку е-комерс, так як зараз онлайн-еквайринг виявляється навіть вигіднішим, ніж прийом оплати за картками на касі офлайн-магазину, - уточнює керівник "ЦЭБ" ПриватБанку Сергій Харитич. - У першу чергу нові тарифи будуть цікаві мерчантам, що працюють в сегменті електроніки і побутової техніки, одягу, особливо в період передноворічного ажіотажу".

За інформацією ПриватБанку, стандартний тариф при сплаті картками покупок в інтернет-магазинах через сервіс LiqPay становить 2,75%. На сьогодні онлайн-еквайрингом LiqPay від Приватбанку користуються понад 7 000 українських інтернет-магазинів.

Немає коментарів:

Дописати коментар