четвер, 29 грудня 2016 р.

Свята не завадять бізнесу – корпоративні клієнти ПриватБанку зможуть проводити платежі навіть у новорічну ніч

У період новорічних і різдвяних свят ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних і перерв. Як повідомили в банку, платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку та платежі приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом усіх свят. Окрім того, без вихідних будуть працювати термінали самообслуговування та банкомати. Платежі на рахунки контрагентів у інших банках проводитимуться за графіком роботи СЕП НБУ, з яким можна ознайомитися на сайті newyear.pb.ua.

«У передсвятковий період і в новому році наші клієнти можуть присвятити значно більше часу рідним, друзям і близьким, – говорить керівник напрямку обслуговування малого та середнього бізнесу Олександр Ніколенко. – Ви можете не турбуватися про своєчасне погашення кредиту, зарахування коштів для видачі заробітної плати, перерахування платежів партнерам – наш банк дійсно працює цілодобово, а обслуговування через інтернет і мережу самообслуговування дозволяє здійснювати платежі в зручний для Вас час. Бізнес повинен працювати в режимі 24/7/365».

Обслуговування в режимі 24/7/365 доступне всім корпоративним клієнтам ПриватБанку через інтернет-банк Приват24 та мобільний додаток Приват24 для бізнесу. За даними банку, кожен десятий платіж юридичних осіб проводиться ввечері або у вихідні.

Немає коментарів:

Дописати коментар