вівторок, 19 вересня 2017 р.

Бізнес-Школа ЮніорБанку на Херсонщині розпочинає "безсезонне" навчання без обмежень

У Херсонській області новий навчальний рік відкриває безкоштовна дитяча Бізнес-Школа ЮніорБанку. На її учнів очікує знайомство з основами підприємництва та фінансів, участь у ділових іграх та тренінгах, стажування в банку, а також користування банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової Карти Юніора. З 1 вересня почати навчання в унікальній школі фінансової грамотності дітей можна у будь-який зручний час.

выпуск2016.jpeg

Що вивчають Юніори на тренінгах у Бізнес-Школі?
  • історію грошей, обіг та систему захисту купюр;
  • правила безпеки користування банківськими продуктами;
  • як правильно ставити цілі та планувати бюджет;
  • як накопичувати та інвестувати;
  • як побудувати комунікації в мережі Інтернет;
  • як створити свій перший start-up;
  • усе про банківські технології.

"Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності - ми набрали чимало навчальних груп, з'явиться кілька нових захопливих практичних занять, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. - Серед нових унікальних акцій для володарів карти ЮНІОРА - «Катаємо безкоштовно» та «ЮніорБанк шукає зірок».

20046822_826913384144911_2517616531788207323_n.jpg

Унікальна пластикова Картка Юніора, що випускається за згодою та під контролем батьків, не лише прокладає шлях до зірок та дозволяє бути “зайчиками”, а й допомагає навчатися. У Херсоні для юніорів безкоштовно проводять екскурсії у відділення банку, бізнес-квест “Секрет однієї купюри”, працює квест-кімната “Загублені в банку”.



Кращі випускники матимуть змогу позмагатися за звання “Фінансовий геній”, виграти чудові подарунки, а в майбутньому приєднатися до родини ПриватБанку. Випускник Бізнес-Школи ЮніорБанку, учень Херсонського обласного ліцею Олександр Стрілець допоміг команді нашої області заробити почесне третє місце у Всеукраїнському конкурсі з фінансової грамотності. А херсонський ліцеїст Кирило Сафонов увійшов до десятки «фінансових геніїв» країни!    

Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Щоб стати учасником програми, достатньо зателефонувати за номером 050 911 10 45 (Ірина Олександрівна Шкрум) або подати заявку онлайн. ЮніорБанк запрошує школи Херсонщини до співпраці!

Немає коментарів:

Дописати коментар