понеділок, 3 грудня 2018 р.

З початку року «автоцивілку» в ПриватБанку оформили понад 3 тисячі херсонців

ПриватБанк пропонує автомобілістам оформити поліс ОСЦПВ. Цього року такою можливістю скористалися вже понад 3 тисячі херсонців.



Поліс ОСЦПВ - це обов'язковий вид страхування. Страховка поширюється не на сам транспортний засіб, а на відповідальність водія: захищає від незапланованих витрат в результаті ДТП, яка трапилася з його вини.

Якщо власник автоцивілки пошкодив чужий автомобіль чи завдав шкоди чиємусь здоров'ю, страхова компанія компенсує збитки. У випадку пошкодження транспорту чи іншого майна збитки будуть відшкодовані у сумі до 100 тисяч гривень. Якщо ж завдано шкоди здоров'ю, компенсація буде вдвічі більшою.

Цього року ПриватБанк розпочав продаж цифрових полісів автоцивільної відповідальності. Оформити їх можна в режимі онлайн без паперового бланка поліса та інших “папірців”. Водію не потрібно нічого пред’являти поліції - для перевірки поліса досить реєстраційного номера автомобіля. Оформити поліс ОСЦПВ можна в будь-якому відділенні ПриватБанку на Херсонщині або через веб-версію Приват24 (меню «Страхування»). Якщо клієнт хоче отримати "паперову" версію поліса, її надішлють на електронну пошту. Все, що потрібно, - роздрукувати документ.



“Купівля поліса обов’язкового автострахування через ПриватБанк – це найбільш зручний і технологічний спосіб оформлення полісів в Україні, – говорить керівник бізнесу платежів і переказів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. – Оформлення поліса триває кілька хвилин, ми працюємо з найнадійнішими страховиками України, а в разі потреби виплати страхових відшкодувань проводяться без затримок на картки клієнтів”.

При оформленні поліса ОСЦПВ клієнти ПриватБанку отримують знижку 20%. Вартість поліса залежить від типу транспортного засобу, об'єму двигуна, місця реєстрації авто та сфери його використання (фізична чи юридична особа).

Окремі категорії громадян мають пільги при оформленні поліса - відповідно до ст. 13 Закону України “Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”. Пенсіонерам, визначеним законом учасникам війни, чорнобильцям 1-ї і 2-ї категорій та інвалідам 2-ї групи при оформленні поліса ОСЦПВ надається пільга 50%, якщо вони є власниками автомобіля, вписані в техпаспорт або керують на підставі генеральної довіреності.

“Автоцивілка” є одним із найбільш популярних продуктів серед клієнтів ПриватБанку. З початку 2018 року її оформили майже 3,5 тисячі херсонців, при цьому кожен десятий страховий поліс ОСЦПВ оформлюється в ПриватБанку онлайн. У цілому по Україні загальна сума виплат 2017 року становила 15,9 млн грн - за полісами більше ніж 1 500 клієнтів ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар