вівторок, 4 грудня 2018 р.

Наймолодші клієнти ПриватБанку мають шанс відвідати Legoland


З 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року в ПриватБанку проходить акція для власників Картки Юніора. Головним призом акції стане неймовірна подорож до Legoland у Німеччині для родини до 4 осіб.

“Участь в акції дуже проста, - каже керівник ЮніорБанку Херсонської філії ПриватБанку Ірина Шкрум. - Потрібно всього лише зареєструватися на спеціальній Інтернет-сторінці та здійснити розрахунок карткою Юніора в будь-якому магазині. Чим більше розрахунків, тим більше шансів на перемогу і незабутню подорож до світу Lego”.

Окрім головного подарунку, щомісяця до кінця акції розігруватимуться заохочувальні призи - 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків.

“Подарунків багато не буває, – подумали в ПриватБанку разом із друзями – компанією Mastercard. – І вирішили зробити найкрутішу акцію для дітей”.
Пройти реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону можна на Інтернет-сторінці акції. До участі в акції допускаються діти 6-17 років – власники Картки Юніора Mastercard. Умовою участі в акції є мінімум один розрахунок у магазинах на суму від 20 гривень (в еквіваленті), а кожен наступний чек збільшуватиме шанс на перемогу.

Оформити Картку Юніора можна безкоштовно з дитиною або без неї в найближчому відділенні ПриватБанку.

Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Щоб стати учасником програми, достатньо зателефонувати за номером 3700 або подати заявку онлайн. Оформити Картку Юніора можна у найближчому відділенні ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар