четвер, 27 грудня 2018 р.

Новорічна казка об’єднала юних хокеїстів та фігуристів Херсонщини



Справжню зимову казку на льоду влаштували у Херсоні. Свято відбулось у дитячо-юнацькій школі із зимових видів спорту. Діти разом із тренерами Ганною Юрковою і Дмитром Якушиним представили глядачам новорічний виступ – вперше з часів існування школи хокеїсти і фігуристи об’єдналися для проведення свята.  

Цікаво, що у підготовці дітей до казки брала одна із найкращих танцівниць України Наталя Лігай – переможниця другого сезону проекту «Танцюють всі». Хореограф допомогла юним спортсменам у постановці найважливішої - фінальної частини виступу.

Зрештою у зимовій казці взяли участь і батьки - вони підготували подарунки для юних  спортсменів. Усі кажуть: ані трохи не жалкують, що віддали своїх дітей на тренування. Очевидно, що даний вид спорту - або навіть мистецтва - лише набиратиме популярність в Херсоні.

“Дякуємо нашому тренеру Юрковій Ганні Юріївні! Спасибі всім маленьким і великим працьовитим бджілкам! Завдяки вам традиційне дитяче свято було схоже на справжню казку на льоду!” - написала у мережі фейсбук одна з мам фігуристів Катрін Семен.

У Херсоні про фігурне катання знають поки що не всі - а тим часом діти регулярно беруть участь у змаганнях різних рівнів, де посідають призові місця. Опісля новорічних свят на херсонських зірочок чекає наступне змагання. Чекаємо на чергову порцію нагород, які юні спортсмени і спортсменки здобувають щорічно.

Відеосюжет про новорічну казку на льоду можна переглянути тут.

1 коментар:

  1. У вас тут хороші статті! Якщо хтось тут шукає позику для придбання житла чи інші потреби у фінансуванні,
    Я хочу, щоб ви зв’язалися з паном Бенджаміном за телефоном 247officedept@gmail.com Також за додатком Whats-App 1-989-394-3740 Коли мене познайомили з паном Бенджаміном, я виходив на ринок як перший покупець. Звичайно, мої потреби були дещо іншими, і у мене було безліч запитань. Перш ніж він надіслав мені мій лист попереднього схвалення, він зателефонував поговорити зі мною про те, що це означає і що може змінитися. Він зробив мене доступним майже будь-якої години за допомогою електронної пошти та текстових повідомлень. Він був дуже чуйним та обізнаним. Він також дуже прямий. Я пояснив йому, які були мої очікування щодо часу закриття та інших деталей. Він сказав, що виправдає ці очікування, але перевершив їх. Я так швидко закрив ріелтора, і продавець, звичайно, був у захваті від цього. Але як покупець я оцінив, що я пройшов через процес пропозиції позики пана Бенджаміна. Від попереднього затвердження до закриття - подорож була такою безшовною, і я вважаю себе щасливчиком, бо чув історії жахів. Я рекомендую його всім, хто шукає позику. Все оброблялося в електронному вигляді доцільно та надійно

    ВідповістиВидалити