четвер, 6 грудня 2018 р.

Херсонці отримали можливість придбати будинок у передмісті на вигідних умовах


ПриватБанк розширив можливості іпотечного кредитування на Херсонщині. Відтепер у кредит можна купити не лише квартиру у місті (Херсоні, Генічеську, Каховці та Скадовську), а й будинок у сільській місцевості.

Географія населених пунктів постійно розширюється. Омріяне житло можна придбати в Чорнобаївці, Солонцях, Кардашинці, Олешках, Поймі, Підлісному, Коханах, Ромашковому, Дніпровському, Голій Пристані, Розливі, Білозерці, Черешеньках тощо.

“До нас часто звертаються херсонці та жителі області з питаннями, чи можна взяти іпотечний кредит на будинок або квартиру у селах і селищах міського типу, які знаходяться недалеко від Херсона. Такі помешкання значно дешевші і при цьому легко діставатися до міста на роботу чи навчання. Ми раді повідомити, що віднедавна така іпотека стала реальністю”, - розповіла спеціаліст зі споживчого кредитування Херсонської філії ПриватБанку Тетяна Черкасова.

Приватні будинки/домоволодіння мають бути не старші 40 років з моменту побудови, а будинки квартирного типу - не старші 60 років. Початковий внесок на квартири - від 30%, будинки - від 50% від вартості помешкання. Іпотечне кредитування не поширюється на недобудови.

Кредит можна взяти на термін до 20 років. Відсоткова ставка фіксована: 17,9% річних на житло на первинному ринку, 19,9% річних - на вторинному ринку. Сума кредиту від 100 тис. до 2 млн грн.

Після остаточного вибору помешкання клієнту треба сформувати пакет документів і надати банківським працівникам. Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. Бажаючі достроково погасити позику зможуть це зробити без додаткових комісій.

Детальніше дізнатись про умови іпотечного кредитування і придбати житло у кредит можна у будь-якому із 76 відділень ПриватБанку на Херсонщині. 



Немає коментарів:

Дописати коментар