середу, 26 грудня 2018 р.

У Херсоні та Скадовську з‘явилися QR-кава і QR-таксі

У березні 2017 року в Херсоні почала працювати технологія миттєвої оплати комунальних платежів та проїзду в тролейбусах через QR-коди. Популярність безготівкових оплат в області зростає кожного дня. Нещодавно до нових отримувачів, підключених до програми оплати QR-кодами, доєдналися херсонська кав’ярня-майстерня “Вільний птах” та скадовське таксі “Оскар”.


Обидва проекти нові, вони засновані цього року і сміливо використовують у своїй роботі інноваційні технології від ПриватБанку. “Клієнтам це подобається, - стверджують керівники підприємств Костянтин Дудченко та Катерина Норченко. - Саме за такими безготівковими операціями майбутнє!”

Здійснити платежі за допомогою QR-коду швидко, легко та безпечно, адже система повністю нівелює помилки в реквізитах отримувача платежу. Для користування послугою не потрібне додаткове обладнання, потрібен лише смартфон. Достатньо завантажити мобільний додаток Приват24 та зчитати QR-код за допомогою сканера.

Можливість замовити плакат із запрограмованим QR-кодом, що містить всі необхідні реквізити отримувача, сьогодні має кожна торгова точка. Серед перших підприємців Херсонщини, які запровадили QR-оплати - ТОВ "СКАДОВСЬК-МАРИНА” (морські перевезення у Скадовську) та херсонський салон краси “Краля”.


Загалом на Херсонщині до програми оплат QR-кодами підключено понад 320 отримувачів. Безготівкові платежі від клієнтів через QR-коди приймають вже понад 4,5 тис. торгових точок України. Протягом 2018 року жителі обласного центру та Херсонської області здійснили понад 46 тис. QR-платежів, кількість таких оплат невпинно збільшується.

Відеосюжет про нові QR-оплати на Херсонщині можна переглянути тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар