середу, 22 липня 2015 р.

Херсонці отримали можливість ознайомитися з усіма зразками купюр української гривні

Нова унікальна послуга стала доступна клієнтам ПриватБанку.


Як повідомляє прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку, відтепер кожен бажаючий може безкоштовно ознайомитися зі зразками купюр національної валюти в терміналі самообслуговування. Тут представлено всі номінали купюр української гривні останнього зразка.

“Досить лише зайти в меню "Інформація про ПриватБанк" і ознайомитися зі зразками купюр, - каже заступник керівника напрямку “Касове обслуговування” Херсонської філії ПриватБанку Тетяна Одобеску. - Маючи перед очима зразки всіх купюр, кожен може звірити їх зі своїми, які викликають сумніви щодо достовірності”.


“Сьогодні до нашого відділення прийшла клієнтка, аби перевірити купюру, яку вона отримала на ринку - щось вона їй не сподобалась, - говорить клієнт-менеджер Херсонської філії ПриватБанку Юлія Башта. - Ми разом перевірили купюри в терміналі - клієнтка переконалася, що це зручно та легко. Тепер за потреби вона швидко впорається із цим сама”.

У банківських відділеннях та популярних торгово-розважальних центрах України працює більше 9300 терміналів самообслуговування ПриватБанку - серед них 361 термінал Херсонщини. Це дозволяє отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг у будь-якій точці України. Через термінали самообслуговування ПриватБанку можна отримати найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону, здійснити оплату комунальних та інших рахунків, грошові перекази. Також через термінали ПриватБанку можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Немає коментарів:

Дописати коментар