четвер, 23 липня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала Ірину Єчкало з перемогою у ХХІІ Всеукраїнській олімпіаді дітей-інвалідів "Повір у себе"

14 липня в Одесі завершилися фінальні змагання ХХІІ Всеукраїнської олімпіади дітей-інвалідів "Повір у себе", присвяченої 24-й річниці Незалежності України. У змаганнях із шахів перше місце здобула наша землячка Ірина Єчкало, яку Херсонська філія ПриватБанку привітала відразу опісля повернення переможниці додому.


Фінал змагань ХХІІ Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів проходив на базі Українського дитячого центру «Молода гвардія» у рамках VI тематичної зміни  «Олімпійська надія країни». Представники різних регіонів України боролися за перемогу з шахів, плавання та інших видів спорту.

Учениця Чорнобаївської санаторної школи-інтернату Ірина Єчкало захопилася шахами у 10 років. Вихованка тренера Херсонського регіонального центру відділу фізкультури, молоді та спорту інвалідів “Інваспорт” Олександра Денисенка добилася в Одесі найкращих результатів і повернулася до рідного Херсона із заслуженим дипломом та відзнаками.


Із абсолютною перемогою у змаганнях з шахів ПриватБанк вітав Ірину Єчкало, її маму Наталю та тренера Олександра Денисенка щедрими дарунками і подякою - за активну життєву позицію, наполегливість, силу духу і уславлення Херсонщини. Херсонська філія ПриватБанку щиро захоплюється заслуженими досягненнями своїх земляків і надає постійну підтримку у проведенні спортивних змагань.



Немає коментарів:

Дописати коментар