пʼятницю, 12 червня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку здійснила "Крок до Олімпу" разом із дошкільнятами

За ініціативи управління освіти Херсонської міської ради відбулася четверта щорічна міська спартакіада для дошкільників «Крок до Олімпу» під девізом «Здорова дитина – багата країна». Партнером проведення заходу виступила Херсонська філія ПриватБанку, яка підготувала для всіх учасників змагання чудові спортивні подарунки.

IMG_7112.JPG

До спартакіади на стадіоні «Майстер-С» долучилися 9 команд-переможців із дошкільних навчальних закладів №12, 13, 20, 31, 40, 53, 77, 82, 87 та три команди для дітей з особливими освітніми потребами - загалом 180 дошкільнят і 90 батьків.

IMG_7102.JPG

Під час проведення свята відбувся яскравий парад команд-переможців, веселі естафети та конкурси. Захід відвідали заступник міського голови Сергій Черевко, начальник управління освіти міської ради Юрій Ніконов, голова Херсонського  обласного відділення Національного Олімпійського комітету Сергій Кірсанов, інші представники влади, громадськості, меценати, батьки та вихованці навчальних закладів міста.

IMG_7108.JPG

"Із педагогічними колективами та їх вихованцями нас пов'язує давня дружба, - сказала керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Ми вдячні вам за ваші щоденні справи заради розвитку, здоров’я і миру! Будемо підтримувати вас і надалі та допомагати тим, що потрібно“.

IMG_7109.JPG

Херсонська філія ПриватБанку постійно надає підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах. Серед них - близько 3 тисяч співробітників 70 дошкільних освітянських установ.

Немає коментарів:

Дописати коментар