понеділок, 15 червня 2015 р.


Херсонці - клієнти ПриватБанку - отримують соціальні виплати протягом години

Клієнти ПриватБанку, які отримують на картки банку допомогу на дитину та інші види соціальних виплат, можуть знімати гроші або використовувати карти для оплати товарів у торговельній мережі вже через годину після зарахування коштів банку Державним казначейством України. Як повідомив регіональний прес-офіс ПриватБанку в Херсоні, використання найсучасніших технологій дозволяє банку зараховувати соціальні виплати практично миттєво після отримання коштів від держави.

«Система виплати пенсій і соціальних допомог ПриватБанку дозволяє автоматично направляти гроші відразу ж після нарахування Держказначейством - незалежно від того, у якому регіоні живе людина та який вид допомоги вона отримує, – говорить керівник напрямку соціальних програм Херсонської філії ПриватБанку Юлія Бикова. – Якщо ви не отримали вчасно допомогу - значить, ці гроші не були нараховані казначейством у відповідний термін».

Після надходження виплат на карту або зняття коштів банк надсилає на мобільний телефон SMS-повідомлення. Отримати на руки соціальні виплати можна і в банкоматній мережі інших банків - при цьому власники карт ПриватБанку не будуть платити комісію за зняття готівки.

Для клієнтів, які отримують соціальні виплати на картки банку, ПриватБанк запустив послугу «Стандарт безподатковий».  Ця послуга на 27% більш дохідна, ніж звичайні вклади, тому що проценти за нею не оподатковуються. Наприклад, якщо ставка за депозитом 24%, Ви отримуєте за вирахуванням 21,5% податку та чистий дохід у розмірі 18,84% річних.

Як зазначили в банку, сьогодні допомогу на дитину та інші соціальні виплати на картки ПриватБанку отримує понад 1,5 мільйона українців. Серед них - понад 48 тисяч жителів Херсонської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар