середу, 10 червня 2015 р.

Закоханий житель Миколаєва освідчився у відділенні ПриватБанку

ПриватБанк – це не тільки фінансові показники, IT-технології, пластикові картки, кредити, депозити. Тут є місце романтичним подіям. У цьому переконалися жителі Миколаєва. 25 травня 2015 року у відділенні «Сонячне» клієнт банку запропонував руку та серце своїй дівчині.


Станіслав і Тетяна познайомилися через соціальні мережі в серпні 2014 року. Закоханий парубок довго вибирав спосіб, як освідчитися. Дуже доречним був першоквітневий жарт ПриватБанку про реєстрацію шлюбів у відділенні банку. Разом зі співробітниками парубок розробив цілий сценарій. У призначений день хвилювання переповнювало всіх відвідувачів і співробітників відділення ПриватБанку. Клієнти, банкіри, рідні Стаса з нетерпінням чекали на вирішальні хвилини. Тільки Тетяна не підозрювала про те, наскільки визначальним виявиться її візит до банку.

Мама Тані, Світлана Валеріївна, підтримкою та батьківським благословенням якої Стас заручився заздалегідь, привела доньку нібито оформляти кредитну картку. За сценарієм, перш ніж на порозі з’явився закоханий, дівчину мали трохи розіграти. Проте розіграш тривав недовго, і наречений з’явився з квітами та заповітною каблучкою. Тремтливе і щемливе освідчення схвилювало не тільки наречену, але й увесь колектив банку, а також присутніх у відділенні клієнтів. Таня мучити коханого не стала й відразу ж погодилася.

Заручини в ПриватБанку засвідчили за всіма правилами – заручені отримали сертифікат, що підтверджує серйозність їхніх намірів з рук директора Миколаївського регіонального управління ПриватБанку Федора Димова. Документ цей, звичайно, неофіційний, і, коли настане час, молоді так само, як усі, підуть у РАЦС.

Немає коментарів:

Дописати коментар