вівторок, 23 червня 2015 р.

У терміналах самообслуговування ПриватБанку херсонці придбали 4,5 тисячі квитків


З початку року через сервіс продажу електронних квитків, а саме через термінали самообслуговування ПриватБанку, херсонці купили 4,5 тисячі залізничних квитків.

Сервіс продажу квитків на транспорт через Інтернет або термінали ПриватБанку став сьогодні одним із найпопулярніших в Україні - адже це вимога сьогодення. Кожен третій електронний квиток на поїзд і кожен другий автобусний квиток продається через ПриватБанк, повідомляє прес-служба Банку.

Куплений в терміналі електронний білет не треба обмінювати на оригінальні паперові квитки - достатньо пред'явити провіднику видану терміналом роздруківку електронного квитка з QR-кодом при посадці на потяг.

"Ми спостерігаємо стабільну тенденцію зростання кількості продажів квитків через наші термінали, - говорить заступник керівника Бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. - Якщо у січні 2015 року херсонці придбали 472 квитки, то у травні їх кількість зросла до 900. Сплеск продажів ми спостерігали у квітні - 1078 білетів. Це пояснюється і бажанням херсонців подорожувати у травневі вихідні, і проведенням акції - коли за придбані 2 квитки ПриватБанк повертав вартість одного”.

“Уже більше року я не стою в чергах до залізничних кас, не витрачаю час на поїздку на вокзал задля необхідності придбати квиток, - ділиться враженнями журналіст Леонід Калініченко. - Вийшов із дому за покупками до найближчого магазину, придбав усе необхідне і по дорозі - буквально за 3 хвилини - купив білет у терміналі. Сам обираю зручне і комфортне вільне місце і лише за пару кліків стаю щасливим власником квитка”.

ПриватБанк не лише пропонує придбати квиток, але і консультує клієнтів та забезпечує підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон.

У Херсонській області для послуг клієнтів працює 361 термінал самообслуговування ПриватБанку, установлений як у 76 відділеннях, так і в найдоступніших громадських місцях. Це дозволяє отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг у будь-якій точці області.

Немає коментарів:

Дописати коментар