середу, 7 лютого 2018 р.

Херсонські школярі можуть виграти 5000 гривень з Карткою Юніора

Кожна дитина мріє про нові пригоди, захоплення і нові знання - можливості для цього постійно створює ЮніорБанк. Для своїх найменших клієнтів ПриватБанк ініціював конкурс “Є Картка Юніора - є 5 000 гривень”. Аби отримати шанс виграти 5000 гривень та інші призи, достатньо залишити відгук про використання Картки Юніора на сайті конкурсу. Конкурс триватиме до 11 грудня 2018 року.

               

Щоб взяти участь в конкурсі, необхідно авторизуватися на сторінці за допомогою номера телефону, залишити відгук про використання Картки Юніора та зробити репост на свою сторінку в соціальній мережі facebook. Учасником конкурсу може бути дитина – власник Картки Юніора або її батьки.
   
“Згідно з умовами конкурсу, банк обміняє 5 000 гривень і інші призи на відгук про використання Картки Юніора, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанк у Херсонській області Ірина Шкрум. - Призовим фондом конкурсу є оплата навчання або товару для дитини в сумі 5000 гривень (1 приз), 1000 гривень (1 приз) та 500 гривень (8 призів)”.

Картка Юніора - це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років і одночасно перший крок до фінансової грамотності дитини за індивідуальними умовами навчання.   
           
З Карткою Юніора дитина зможе:
- навчатися в Бізнес-Школі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку;
- відвідати екскурсію у відділення банку, взяти участь в бізнес-квесті, уроках фінансової грамотності;
- побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку";
- взяти участь у конкурсах та акціях, організованих ЮніорБанком.

Кращі випускники мають змогу позмагатися за звання “Фінансовий геній”, виграти чудові подарунки, а в майбутньому приєднатися до родини ПриватБанку. Випускник Бізнес-Школи ЮніорБанку, учень Херсонського обласного ліцею Олександр Стрілець допоміг команді нашої області заробити почесне третє місце у Всеукраїнському конкурсі з фінансової грамотності. А херсонський ліцеїст Кирило Сафонов увійшов до десятки «фінансових геніїв» країни!    



Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Щоб стати учасником програми, достатньо зателефонувати за номером 3700 або подати заявку онлайн.

Немає коментарів:

Дописати коментар