вівторок, 23 жовтня 2018 р.

ПриватБанк залишається лідером з рентабельності в банківському секторі України – Ганна Самаріна

 


Img


Нова оптимізована система корпоративного управління банку, заснована на кращих європейських практиках, уже дає позитивні фінансові результати: ПриватБанк залишається лідером з рентабельності в банківському секторі України. Про це заявила заступник голови правління ПриватБанку Ганна Самаріна на Українському банківському форумі KRIEK, що пройшов у Києві 11–12 жовтня.

За словами Ганни Самаріної, найважливішим компонентом будь-якої ефективної системи корпоративного управління в державному чи приватному секторі є бізнес-логіка, що ґрунтується на чітких цілях і реалістичній стратегії. «ПриватБанк залишається лідером з рентабельності в банківському секторі України, забезпечуючи адекватну вартість ресурсів, найкращі показники ліквідності. Банк успішно пройшов останні стрес-тести, проведені Національним банком України», – підкреслила Ганна Самаріна.

Сьогодні нова управлінська команда ПриватБанку зосереджена на вдосконаленні системи внутрішнього контролю та керування ризиками, compliance та побудові корпоративного управління, що базується на ефективній бізнес-логіці. «Це ключові складові частини нашої стратегії розвитку», – наголосила Ганна Самаріна.


Немає коментарів:

Дописати коментар