вівторок, 2 жовтня 2018 р.

ПриватБанк презентував свої послуги для фрилансерів та IT-спеціалістів на International IT Forum 2018

ПриватБанк та міжнародна платіжна система Mastercard стали партнерами масштабного International IT Forum 2018 у Запоріжжі.


Для зручності клієнтів ПриватБанк і Mastercard організували роботу локації, що стала справжнім міні-відділенням, де фрилансери мали змогу отримати консультацію щодо будь-яких банківських послуг, дізнатися про основні переваги обслуговування в ПриватБанку, безкоштовно замовити індивідуальний дизайн для своєї звичайної картки Masterсard. Щоб довести, що бути розумником – це завжди отримувати більше, ПриватБанк і Mastercard розіграли годинник Apple Watch Series 3, повербанки та круті рюкзаки серед усіх відвідувачів форуму.

«Останні кілька років ПриватБанк є найбільш прогресивним з точки зору впровадження цифрових технологій не тільки серед українських фінансових організацій, а й багатьох зарубіжних банків, – зазначив Віктор Остапенко, директор Запорізької філії ПриватБанку. – Ми розуміємо, наскільки фрилансери та фахівці ІТ-галузі потребують комфортних умов. І в банківському обслуговуванні також. Саме для них ПриватБанк розробив і надає найкращі умови обслуговування».

Для фрилансерів у ПриватБанку доступні: переказ грошей від закордонних та українських партнерів, безкоштовне відкриття валютних рахунків, обмін валют без комісії банку, оперативне зарахування валюти, а також цілодобове й дистанційне обслуговування через Інтернет-банк Приват24 та спеціальна лінія підтримки.

Немає коментарів:

Дописати коментар