четвер, 8 листопада 2018 р.


Двоє херсонців виграли ноутбуки у банківській акції

Двоє жителів Херсонщини: Надія Озимай з Олешок та Сергій Поджаров з обласного центру - виграли ноутбуки. Вони взяли участь в акції “Back to school з Mastercard та ПриватБанком” і увійшли до сотні переможців з усієї України, які отримують головні призи акції - сучасні ноутбуки.


За умовами акції, потрібно було зареєструватись на сайті ПриватБанку і здійснити покупку через будь-який POS-термінал своєю карткою Mastercard на суму не менше 50 грн.

Під час проведення акції було розіграно 100 ноутбуків Lenovo IdeaPad 320-15ISK (80XH022SRA) та 500 сертифікатів до мережі спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL номіналом 500 гривень. Четверо херсонців вже отримали свої сертифікати, інші “канцелярські подарунки” ще очікують на своїх господарів.

“Я багато разів реєструвався в різних акціях і жодного разу не вигравав, - зізнається володар нового ноутбука Сергій Поджаров. - Майже втратив надію - але коли дізнався через вайбер про нову акцію ПриватБанку, таки не втримався і знову вирішив спробувати. Я був надзвичайно здивований, коли зателефонували з ПриватБанку і повідомили про перемогу. Дякую вам!”


Акція “Back to school з Mastercard та ПриватБанком” проходила з 15 серпня по 30 вересня 2018 року. Участь в акції взяли понад 11 500 клієнтів ПриватБанку. Ознайомитись з іншими банківськими акціями та взяти участь можна на сайті “Усі акції ПриватБанку”.

Немає коментарів:

Дописати коментар