четвер, 8 листопада 2018 р.

ПриватБанк запустив сервіс оплати покупок і послуг у Telegram

ПриватБанк інтегрував свою платіжну систему LiqPay в платіжні методи Telegram Payments, що дозволить українським компаніям приймати платежі за допомогою Apple Pay і банківських карток безпосередньо в ботах одного з найпопулярніших месенджерів – так просто, як на відео.

«Тепер бізнесу не потрібно витрачати час, ресурси, гроші на реалізацію сервісу з надання послуг в Інтернеті, – говорить член правління ПриватБанку Сергій Харітіч. – Продавати в смартфоні просто й легко – підключи свій магазин в LiqPay, створи бот у Telegram і приймай оплати».

Першими українськими телеграм-ботами, яким ПриватБанк інтегрував новий сервіс, стали найпопулярніший бот для бронювання та купівлі залізничних квитків @Railwaybot і легендарний сервіс моніторингу відкритих даних держреєстрів @Opendatabot.

За допомогою нових інструментів оплати користувачі @Railwaybot тепер можуть купувати квитки на поїзд просто в Telegram без переходу на веб-сторінки квиткового сервісу. «Наші користувачі чекали цього великого оновлення сервісу, що приніс Apple Pay і Telegram Payments, які роблять користування продуктом приємнішим, простішим і зручнішим, адже вся процедура триває 30 секунд, – зазначив творець Railwaybot Антон Бібля. – Ми раді, що найбільший банк країни став нашим партнером».

Платежі в Telegram відкривають підприємцям і бізнесу простий доступ до всіх професійних сервісів @Opendatabot для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів. «Opendatabot дає простий доступ до відкритих державних даних і повідомлень про їх зміни для 140 000 користувачів Telegram, – зазначив творець @Opendatabot Олексій Іванкін. – Платежі в Telegram зроблять можливість доступу до наших професійних сервісів майже миттєвою».

Платіжний сервіс у Telegram доступний всім користувачам останньої версії месенджера.

1 коментар:

  1. Assassin's CreedTM is a next-generation game created by Ubisoft Montreal that reimagines the action genre. Assassin's Creed blends technology, game design, concept, and emotions into a world where you create havoc and become a vulnerable, but powerful, agent of change.
    The year is 1191 AD. The Holy Land is being torn apart by the Third Crusade. Altair, you aim to put an end to the fighting by repressing both sides of the battle.
    assassins creed odyssey crack
    hitfilm pro crack
    magix acid pro crack
    tenorshare ultdata crack
    anytrans crack


    red giant universe crack
    goldwave crack
    ableton live crack
    coreldraw graphics suite crack

    ВідповістиВидалити