понеділок, 25 лютого 2019 р.

Як вигідно купувати подарунки до весняних свят

Напередодні 8 Березня усі магазини Херсонщини і, зокрема, Генічеського району охоплює ажіотаж. Аби вибір подарунків не став випробуванням для сімейного бюджету, ПриватБанк радить скористатися вигідними пропозиціями та сервісами.

У будь-якому торговому центрі, де встановлено POS-термінал, клієнти можуть розрахуватися карткою «Універсальна» («Універсальна Gold»). Варто лише встановити кредитний ліміт до 50 тис. грн і сміливо йти за покупками. При розрахунку комісія з картки клієнта не стягується. Пільговий період до 55 днів дозволяє користуватися кредитними коштами безкоштовно. Такі ж умови діють і при здійсненні покупок в інтернет-магазинах.

 Крім того, ПриватБанк пропонує для своїх клієнтів вигідний сервіс «Оплата частинами». Завдяки йому будь-які варіанти подарунків можна придбати в розстрочку з символічною комісією в 0,01%, виплачуючи їх вартість рівними частинами протягом кількох місяців. Наприклад, якщо ви придбаєте в розстрочку на 12 місяців товар вартістю 10 тис. грн, то переплата становитиме всього 10 грн.

У Генічеському районі «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» працюють у наступних торгових підприємствах: ЖЖУК (мобільні телефони та аксесуари), АЛЛО (мобільні телефони),33 КВ. МЕТРИ (будматеріали). Також сервіс доступний у багатьох популярних інтернет-магазинах.

Результат пошуку зображень за запитом "подарунки до весняних свят оплата частинами"

Для оформлення покупки в торговій точці клієнту достатньо мати при собі картку ПриватБанку і попередити продавця про бажання оформити товар по сервісу «Оплата частинами». Договором є чек з усіма необхідними реквізитами (не потрібно ніяких документів, довідок про доходи, ІПН або паспорта).

Щоб дізнатися, на яку суму клієнт може здійснити покупку в розстрочку, достатньо відправити SMS на номер 10060 з текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар