понеділок, 25 лютого 2019 р.


ПриватБанк допоможе херсонцям зменшити вартість відсотків по іпотеці


За допомогою ПриватБанку можна отримати податкову знижку при оформленні іпотечного кредиту. Програма кредитування "Житло в кредит" передбачає отримання податкової знижки на суму сплачених процентів. Відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України, погашаючи іпотеку, клієнт банку може отримати податкову знижку на суму сплачених процентів.

Платник податку - резидент має право включити до державної податкової знижки частину суми процентів. Розмір знижки не може перевищувати загальної суми зарплати людини за цей же рік. Таке право виникає до кінця податкового року, наступного за звітним, якщо за рахунок іпотечного житлового кредиту купується житловий будинок або квартира, визначені платником податку як основне місце його проживання, зокрема згідно з позначкою в паспорті про реєстрацію за місцезнаходженням такого житла.



Який порядок отримання податкової знижки за програмою “Житло в кредит”?
  1. Необхідно замовити в банку довідку про проценти, сплачені за іпотечним кредитом за попередній рік, будь-яким зручним способом: у відділенні, зателефонувавши з мобільного на безкоштовний номер 3700 або через Приват24 –> меню «Усі послуги» –> «Послуги» –> «Створити довідку» –> «Довідки для держ. органів» –> «Документи для ДФСУ про сплачені % за іпотечним кредитом».
  2. Отримати в бухгалтерії довідку про доходи (форма 3) за попередній календарний рік.
  3. Заповнити декларацію про доходи.
  4. Подати документи на отримання податкової знижки до Державної фіскальної служби за місцем реєстрації.
  5. Отримати податкову знижку на вказаний розрахунковий рахунок.

Програма кредитування передбачає найнижчі відсоткові ставки на ринку нерухомості та зручне й швидке оформлення документів на іпотеку:
 
  • сума кредиту - від 100 тис. до 2 млн грн;
  • початковий внесок – від 25%; 
  • максимальний термін – 20 років; 
  • ставка за кредитом – від 17,9% річних; 
  • жодних прихованих комісій і платежів.

Якщо ж квартири у новобудові не по кишені, іпотеку можна оформити і на вторинне житло. Відсоткова ставка за таким кредитом становитиме 19,9%.

Житло у кредит є доступним у містах (Херсоні, Генічеську, Каховці, Новій Каховці та Скадовську) і у сільській місцевості.

Географія населених пунктів постійно розширюється. Омріяну нерухомість можна придбати в Чорнобаївці, Солонцях, Кардашинці, Олешках, Поймі, Підлісному, Коханах, Ромашковому, Дніпровському, Голій Пристані, Розливі, Білозерці, Черешеньках тощо.

Детальніше дізнатись про умови іпотечного кредитування і придбати житло у кредит можна у будь-якому із 76 відділень ПриватБанку на Херсонщині.

Немає коментарів:

Дописати коментар