вівторок, 25 листопада 2014 р.

Херсонський садок-ясла № 31 "Теремок" отримав дарунок від ПриватБанку

Херсонська філія ПриватБанку завітала в гості до ясел-садка № 31 "Теремок" на традиційний осінній бал. Цей жовтень приніс колективу приємний і корисний сюрприз: ПриватБанк придбав у дарунок для дитячого садочка холодильник.


Готуючись до балу, малюки вивчили зворушливі, але далеко не сумні пісні про осінь. Батьки одягли своїх улюбленців у неперевершені костюми, а вихователі підготували сценарій так, що головні гості заходу - представники ПриватБанку та міського управління освіти - постійно відчували сердечну відкритість і щиру вдячність колективу. Спеціально для друзів та спонсорів спекли великий запашний коровай і провели унікальне осіннє гадання. Працівникам банку дісталися дитячі поробки із написами “добро, кар’єра, здоров’я".





"Із педагогічними колективами та їх вихованцями нас пов'язує давня дружба, - сказала керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Ми вдячні вам за ваші щоденні справи заради майбутнього! Будемо підтримувати вас і надалі та допомагати тим, що потрібно“.



Херсонська філія ПриватБанку обслуговує понад 7300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах. Серед них - близько 3 тисяч співробітників 70 дошкільних освітянських установ. Минулого року щедрі осінні дарунки ПриватБанк купував для ясел-садка №77. Далі буде - головне щоб маленькі автори добрих поробок росли добрими і здоровими.

https://www.youtube.com/watch?v=6v966FcgQ6Y&feature=youtu.be

Немає коментарів:

Дописати коментар