неділю, 16 листопада 2014 р.

У Херсоні ПриватБанк установив перші зовнішні термінали самообслуговування


Нещодавно в Херсоні успішно запустили перші в регіоні зовнішні термінали. Це ще раз підтверджує, що ПриватБанк є найбільш технологічним та інноваційним банком України. Два термінали нового типу установлені на вулиці Потьомкінській та Іллі Кулика - відповідно біля Центрального та Дніпровського ринків.



"Ми плануємо активно розвивати мережу зовнішніх терміналів самообслуговування, оскільки вони є альтернативою кас у відділеннях банку. Раніше термінали самообслуговування були доступні цілодобово тільки в наших зонах самообслуговування 24/7 - тепер їх географія розширюється”, - відзначає Валерій Гарковенко, заступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні.

Сьогодні в терміналах ПриватБанку можна здійснювати найрізноманітніші операції: оплату комунальних послуг і рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, сплату штрафів ДАІ, поповнення рахунку мобільних телефонів та платіжної карти, депозитного вкладу і погашення кредиту, відправлення та отримання грошових переказів, обмін валюти. Також через них можна купити квитки на потяг, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей. Як зробити необхідну операцію, легко розібратися за допомоги сенсорного екрану терміналу. Але навіть якщо Ви заплуталися в меню і функціях пристрою - до Вашої уваги відеоролик з необхідними інструкціями на відповідній сторінці ПриватБанку в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар