пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

ПриватБанк долучився до Дня кар’єри у Херсонському державному університеті

Херсонська філія ПриватБанку взяла участь у Дні кар’єри - щорічній традиційній зустрічі роботодавців і майбутніх випускників факультету фізики, математики та інформатики спеціальностей «Інформатика», «Програмна інженерія» і «Економічна
кібернетика». Організатором акції виступив Херсонський державний університет - одна з перших у регіоні бюджетних організацій, що розпочала співпрацю з ПриватБанком і сьогодні нараховує близько 10 тисяч клієнтів - отримувачів стипендій, зарплат тощо.

 
Студенти кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики можуть працювати у багатьох сферах, де потребуються висококваліфіковані кадри. Тому на Дні кар’єри присутні представники різних галузей економіки - як постійні учасники, так і нові компанії. Цього року зі студентами спілкувалися керівник студії Wezom Сергій Трушин, директор автохолдингу «Автопланета» Дмитро Іванов, представник компанії DataArt Еліна Азадова і багато інших цікавих доповідачів.



“Однією з головних цілей цієї зустрічі є допомогти найталановитішим студентам розпочати успішну кар’єру, - підкреслила під час свого виступу директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. - Саме тому ми запрошуємо студентів до проходження практики онлайн і активної співпраці”.

Для сучасних студентів Інтернет та високі технології перетворилися на звичне джерело нескінченних можливостей і перспективних інновацій. ПриватБанк надає унікальну можливість проходити практику онлайн у режимі 24/7/365, отримувати реальні знання та практичні фахові навички - і при цьому не витрачати дорогоцінний час на переміщення по місту та паперові формальності.



Здобутий досвід вивчення системи банківських послуг та навички обслуговування клієнтів стануть у нагоді як у професійній діяльності, так і в повсякденному житті.

Безкоштовну онлайн-практику можуть проходити студенти фінансових, економічних та будь-яких інших факультетів – потрібно лише зареєструватися на відповідному сайті.

Студенти, які за підсумками практики набирають найбільшу кількість балів, зараховуються до кадрового резерву ПриватБанку і отримують гарантію працевлаштування в банку після завершення навчання у вищому навчальному закладі.

Немає коментарів:

Дописати коментар