понеділок, 29 грудня 2014 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала дітей з Днем Святого Миколая

До Дня Святого Миколая ПриватБанк приготував для маленьких херсонців багато приємних сюрпризів і привітав дітлахів під час чотирьох благодійних акцій. Херсонська філія ПриватБанку  долучилася до поздоровлень Центру Матері та Дитини, організації дітей-інвалідів "Світло надіїЇ", а також підтримала проведення святкового вогника для школярів-сиріт Комсомольського району і єдиного в Україні Клубу трійнят. Координаторами заходів виступили міське управління Пенсійного фонду України та громадська організація “Жіночий клуб “Ініціатива”.

- Ми не перший рік дружимо з ПриватБанком, - розповідає в/о начальника міського управління ПФУ, депутат Комсомольської в місті Херсоні ради Людмила Мала. - Ми організовуємо такі свята для дітлахів кожного року - банк підтримує цей та багато інших проектів. Дуже важливо, що ми не просто їх клієнти, а добрі друзі.
Херсонська філія ПриватБанку зауважує, що Днем Святого Миколая добрі справи не обмежуються, адже попереду – Новорічні та Різдвяні свята. ПриватБанк обов'язково долучиться до нових акцій і подарує ще не одне свято.
- За час роботи на регіональному ринку  банківських послуг ми можемо розповісти не лише про відмінні результати, а й про участь у різних благодійних заходах, - розповідає директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. - Ми надаємо допомогу всім, хто її гостро потребує. Я впевнена, що матеріальна допомога - це лише малий внесок, який може зробити кожен з нас у становлення здорового соціально відповідального суспільства.

З 2010 року діє благодійна програма ПриватБанку "Допомагати просто!", яка дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей, постраждалих від стихійних лих, катастроф, терактів та всіх тих, хто потребує допомоги. Зробити свій внесок у добру справу можна, перерахувавши суму пожертвувань у банкоматах банку. У рамках програми " Допомагати просто!" вже зібрано 8 млн 136 тис. 885 гривень для дитячих будинків та понад 4,5 млн. грн на цільові благодійні програми.

Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а вичерпну інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар