вівторок, 30 грудня 2014 р.

Херсонці можуть безкоштовно оцінити свій автомобіль онлайн та вигідно його продати

Своїм клієнтам ПриватБанк пропонує послугу “Викуп авто”, за допомогою якої кожен може отримати безкоштовну оцінку залізного коня у режимі онлайн. На спеціалізованому сайті PlanetAvto можна отримати інформацію про вартість авто, а також роздивитися виставлені на продаж нові та автівки з пробігом.

“Викуп авто” - це нова послуга, згідно з якою банк викуповує автомобілі віком до 20 років, а кошти від продажу старого авто зараховуються як аванс за новий автомобіль або перераховуються на карту клієнта. Як повідомляє прес-служба банку, послуга є безкоштовною, при цьому кошти можуть виплачуватися безпосередньо клієнту або зараховуватися до суми придбання іншого авто.

- Точна оцінка автомобіля визначається після проходження безкоштовного огляду на СТО-партнерах ПриватБанку - розповідає старший спеціаліст із продажу автомобілів Херсонського філіалу ПриватБанку Олександр Власенко. - Для того щоб відвідати СТО, потрібно провести попередній запис на сайті або за телефоном у менеджера.

За допомогою PlanetAvto клієнти можуть швидко та без жодного ризику продати своє старе авто або купити нове. На сайті представлені автомобілі з усіх регіонів країни - тому кожен клієнт може вибрати для себе саме ту пропозицію, яка йому підходить найбільше. Ви можете стати учасником аукціону конфіскованих авто або подати заявку на автокредит з мобільного телефону. Дуже зручним на сайті є відеоогляд автівок, що значно полегшує Ваш вибір.

Зараз на сайті PlanetAvto представлено близько 1000 автомобілів різних марок на будь-який смак. Щодня сайтом користуються більше 2 тисяч відвідувачів, а щомісяця через автосалон продається понад 300 автомобілів. Купуючи нове авто, клієнт отримує реєстрацію та установку gps трекера у подарунок, а також кредитується за вигідною відсотковою ставкою - 25% річних. При цьому кредити оформляються як для фізичних, так і для юридичних осіб - на однакових умовах.

Прийміть рішення про придбання авто з майданчика ПриватБанку - і вже сьогодні Ви приїдете додому на новому автомобілі!

Немає коментарів:

Дописати коментар