вівторок, 31 травня 2016 р.


Скадовський підприємець Оксана Лебедєва отримала фінансування на розвиток бізнесу за підтримки сервісу мікрокредитування ПриватБанку «КУБ»

Снимок экрана от 2016-05-31 15:55:09.png



На початку квітня ПриватБанк запустив принципово новий для України сервіс «Кредити українському бізнесу». У рамках проекту «КУБ» підприємці отримали можливість залучити кошти для розвитку власного малого бізнесу, при цьому вкласти гроші у виробництво може будь-який житель України.


Першою представницею Херсонщини, яка отримала фінансування за допомоги сервісу мікрокредитування «КУБ», стала скадовський приватний підприємець Оксана Лебедєва. Маючи 8-річний досвід роботи в бізнесі та 2 магазини “Околиця”, вона розмістила на сайті kub.pb.ua інформацію про потребу закупити спеціальне кондитерське та холодильне обладнання, а також найняти професіонального кондитера - аби відкрити кондитерський відділ і задовольнити потреби покупців. Для розширення магазину було зібрано 60 тисяч гривень - причому відбулося це досить швидко.
 
 
- Про новий сервіс я дізналася від керівника Скадовського відділення ПриватБанку Романа Кондрашова, - говорить підприємець Оксана Лебедєва. - Мене зацікавила можливість залучити недорогі ресурси, під менший відсоток, ніж кредитування. Такий сервіс -  як ковток свіжого повітря для малого та середнього бізнесу. Нам дуже потрібні інвестиції, які надають змогу стати на власні ноги і розвиватися.


Серед проектів, які на сьогоднішній день заявлені в сервісі «КУБ», лідирують малі підприємства та підприємці, що займаються виробництвом товарів. У трійці лідерів також торгівля непродовольчими товарами і будівництво.


Як повідомляє прес-служба ПриватБанку в Херсонській області, проект КУБ цілком спрямований на підтримку малого бізнесу, підприємець отримує максимум підтримки, банкіри проводять необхідні консультації та навчання, а уточнити будь-яке питання в онлайн-режимі можна на сайті «Кредити українському бізнесу».


- Завдяки новим сервісам мікрокредитування велика кількість тих, хто через зміни в економіці не може знайти роботу в традиційних галузях, спробують створити власний бізнес і гідно утримувати себе і свої сім'ї, - говорить керівник напряму «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. - А головне, що «КУБ» стане для підприємців чудовою школою ведення бізнесу, адже банк планує надавати консультаційну підтримку учасникам проекту на всіх етапах його реалізації.


На даний момент підтримку знайшли вже 156 проектів - за допомоги першої в Україні платформи народного кредитування малого бізнесу вони були профінансовані на загальну суму 20 891 000 грн.


Немає коментарів:

Дописати коментар