понеділок, 30 травня 2016 р.

Prom.ua додав послугу доставки в поштомати ПриватБанку

Клієнти провідного українського маркетплейсу Prom.ua зможуть отримувати свої покупки в понад 1 400 поштоматів у відділеннях ПриватБанку в усіх регіонах України. Щоб вибрати відділення банку, у яке буде здійснено доставку, достатньо зазначити адресу найближчого поштомата під час оформлення замовлення. Під час отримання товарів у поштоматах оплатити їхню вартість можна карткою буквально за декілька секунд.
За даними Prom.ua, сьогодні понад 90% всіх замовлень маркетплейсу обслуговують комерційні служби доставки та попит на якісні сучасні послуги доставки з кожним роком збільшується.

7_ukr.png

«Поштомати – найбільш доступний і швидкий спосіб отримання покупок в інтернет-магазинах, – упевнений керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Якщо Ваш покупець отримує невелику посилку, навряд чи йому сподобається витратити зайвий час і стояти в черзі разом з одержувачами великогабаритних вантажів, доставка в поштомати – це ідеальний, зручний сервіс для роздрібної онлайн-торгівлі».

Коли посилку доставлено в поштомат, одержувачу надходить SMS-повідомлення та електронний лист на e-mail. Після цього посилку можна забрати, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку чи ввівши номер телефону на сенсорному екрані.





Немає коментарів:

Дописати коментар