пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку активно користуються послугами ПриватМаркету

У січні 2016 року ПриватБанк презентував новий на той час проект ПриватМаркет - найбільший в Україні безкоштовний торговий майданчик. Сьогодні це визнана та популярна онлайн-платформа для пошуку покупців і постачальників, орієнтирована як на бізнес, так і на покупців - клієнтів банку.

ПМ.png

Кожного дня відвідувачі сайту ПриватМаркет здійснюють 7 587 запитів; каталог компаній торгового майданчика вже нараховує понад  42 052 підприємства. Серед них сотні херсонських організацій - як приватних, так і державних.

Херсонські підприємства публікують інформацію про себе, свої товари та послуги. Окрім того, учасники ПриватМаркету беруть участь у тендерах, у тому числі в державних тендерах системи ProZorro. Ця інформація відкрита для громадськості - за назвою підприємства можна дізнатися про кількість та деталі здійснених операцій. Наприклад, про те, що зараз Херсонський обласний центр зайнятості приймає пропозиції щодо закупівлі природного газу - раніше організація здійснила на майданчику вже 79 закупок.





Універсальний торговельний майданчик «ПриватМаркет» та електронний банк Приват24 є одними з пріоритетних напрямків ІТ-стратегії ПриватБанку, затвердженої правлінням банку в 2017 році.

Як повідомив заступник голови правління банку Олександр Дрелінг, ПриватБанк також буде розширювати співпрацю з хмарними сервісами (такими як Corezoid) і значущими для країни волонтерськими проектами (iGov).

За словами Олександра Дрелінга, одним з напрямків розвитку ПриватМаркету є створення на його базі зручного майданчика для проведення державних тендерів і реалізації держпроектів, а також реалізація можливості автоматизованого керування витратами та бюджетами держпідприємств.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 15983 юридичні особи та приватні підприємці, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар