середу, 22 лютого 2017 р.

Саме зараз жителі Херсонщини можуть реально заробити гроші на депозитах


Гарну звичку заощаджувати, рахувати кожну копійку та заробляти на депозитах давно мають європейці. Депозит у банках багатьох європейських країн надає своєму власнику ще й додаткові переваги - наприклад, можливість отримати страховку або взяти вигідний кредит.



Україна обрала курс вступу до ЄС. І жителі Херсонщини зараз мають гарну можливість заробити гроші на депозитах, бо ставки знижуються. На банківському ринку України ситуація стабілізувалася. Вітчизняні експерти підрахували, що кожен другий українець довірив свої заощадження ПриватБанку - лідеру роздрібного банківського ринку України. А якщо говорити про Херсонську область, то із загальної кількості заощаджень, які населення Херсонської області довіряє банкам, на сьогоднішній день близько 30% знаходяться в ПриватБанку.

  • ПриватБанк став державним. Окрім зручних і вигідних вкладів, клієнти ПриватБанку отримують ще й гарантовану державою стабільність роботи банку. Ви можете користуватися передовими банківськими технологіями і отримувати додатковий дохід з повною впевненістю у збереженні своїх заощаджень, - говорить відмінник освіти України, професор Херсонського економіко-правового інституту, автор 57 наукових публікацій і 11 підручників з економіки та банківської сфери Костянтин Володимиров. - Мене знає величезна кількість людей як практика і аналітика з багаторічним досвідом роботи - і я дійсно раджу своїм землякам зберігати свої заощадження саме в ПриватБанку.

Сьогодні силовики наголошують: у державі складна криміногенна ситуація. Зокрема, на Херсонщині так і залишаються нерозкритими багато квартирних крадіжок. До того ж зберігання грошей під матрасом призводить до їх знецінення. Отже, херсонцям необхідно не тільки фізично зберегти свої заощадження, але й, по можливості, частково компенсувати втрати, пов'язані з інфляцією. Цю істину вже зрозуміли мешканці області, які довірили ПриватБанку понад 2,3 млрд гривень.

  • Як клієнт банку я обираю банк відповідно до його надійності, інноваційності та зручних і зрозумілих сервісів, -  зазначає кандидат соціологічних наук, доцент Херсонського державного університету Володимир Коробов. - А як соціолог я дивлюся на це питання і з точки зору того, що за мої гроші банк має зробити. Банк має кредитувати економіку, щоб був приріст ВВП, надходження до державного бюджету. Щоб частина людей, які отримують заробітну плату з державного бюджету, всі інші категорії громадян мали нормальне забезпечення освітніх і медичних послуг. Гроші повинні працювати - тоді й буде розвиватися економіка в державі, а вкладники зароблять на депозитах.

Українські аналітики склали перелік банків, які, на їхню думку, є найбільш надійними. До десятки увійшли три державні та ряд європейських банків, які демонстрували кращі фінансові показники, повідомляє видання "Економічна правда". Одним із показників є частка вкладів населення в банк у зобов'язаннях. Для простого вкладника він найбільш пріоритетний.

Згідно з ним, в трійці лідерів - державні банки. Так, сума вкладів населення у ПриватБанк на 1 січня 2017 року становить 144 млрд грн - це робить його абсолютним лідером депозитного ринку України. Слідом ідуть Ощадбанк (сума вкладів 68,5 млрд грн) і Укрексімбанк (24,2 млрд грн).

  • Я користувалася послугами різних банків і мала нагоду порівняти рівень надання послуг та обслуговування у них, - каже  голова Херсонської міської громадської організації “Розвиток” Ганна Парфьонова. - У ПриватБанку культура обслуговування на найвищому рівні, освічені спеціалісти, завжди допоможуть. Це соціально відповідальний і дійсно надійний банк - я в цьому вже  переконалася.

ПриватБанк розробив велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне рішення. ПриватБанк пропонує розміщувати депозити online, що дає можливість самостійно відкривати депозитні рахунки в Приват24, миттєво розміщувати гроші без відвідування банку, дистанційно поповнювати або знімати гроші з депозитного рахунку, контролювати в режимі реального часу залишки на депозитному рахунку та спостерігати, як стабільно зростають доходи на процентному рахунку.

Також дає результати практика розміщення бюджетних коштів на депозитах у державних банках. Сільські, селищні, районні ради теж “полюбили” депозити, бо можна заробити десятки мільйонів гривень для поліпшення життя територіальних громад.

  • Популярність наших депозитних програм зумовлена їхньою зручністю для кожного клієнта, - підсумовує керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Вони не лише рятують кошти від інфляції, але й значно їх примножать. Депозитний калькулятор, який ми пропонуємо нашим клієнтам, чітко розрахує суми, відсотки та прибутки. У нас усе прозоро і доступно.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, що входить до числа 20 найбільших банків у Східній Європі. Він надає послуги більше ніж 25 млн клієнтів і є одним із трьох системно важливих банків України. Кожний третій українець (39,3% опитаних) вважає ПриватБанк основним банком.

Згідно з даними GfK Ukraine, з ПриватБанком співробітничають 57,6% жителів Херсонської області, і майже половина населення - 47% - вважають його своїм основним банком.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 5983 юридичні особи та приватні підприємці, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування та 76 відділень.

Депозити у найбільш надійному, інноваційному та насправді ощадному державному ПриватБанку на три місяці, півроку чи рік - це внесок у майбутнє, яке вже зараз може змінювати кожен житель Херсонської області або громада відповідного населеного пункту.


32752_reklamnoe_oformlenie_otdelenij.jpg

Немає коментарів:

Дописати коментар