вівторок, 17 травня 2016 р.

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку отримали цілодобовий безкоштовний доступ до своїх розрахункових листків

Віднедавна на екранах банкоматів і терміналів самообслуговування ПриватБанку з’явилася інформація про можливість переглянути чи роздрукувати розрахунковий листок клієнта. Така послуга є безкоштовною - до того ж розрахунковий листок доступний усім власникам Картки для виплат зарплати в будь-який час у Приват24, повідомляють у регіональному прес-офісі Херсонської філії ПриватБанку.



Сервіс «Розрахункові листки» надається безкоштовно в рамках Зарплатного проекту. Механізм його роботи простий та прозорий: підприємство надає відомості з розрахунковими листками співробітників у банк, а банк робить доступними перегляд і роздрукування розрахункового листка через свої банкомати і термінали самообслуговування.

Бухгалтеру підприємства більше не треба витрачати час та папір, щоб видавати співробітникам розрахункові листки. Розрахунковий листок доступний усім власникам Картки для виплат зарплати в будь-який час у Приват24, банкоматі чи терміналі самообслуговування ПриватБанку. Співробітники можуть ознайомитися з розрахунковим листком на екрані або роздрукувати його.

На сьогодні платіжні картки ПриватБанку для отримання зарплат і соціальної допомоги вже вибрали понад 3 мільйони бюджетників - серед них близько 15 тисяч студентів і 56 тисяч бюджетників Херсонщини. Як зазначає прес-офіс ПриватБанку в Херсоні, банк виплачує заробітну плату працівникам 863 бюджетних організацій області. На карти банку отримують стипендії студенти 33 навчальних закладів різних рівнів акредитації. Аби забезпечити можливість вільного вибору людьми обслуговуючого банку, ПриватБанк розробив спеціальну послугу, що дозволяє бухгалтерам держпідприємств і бюджетних організацій зараховувати зарплату на картки різних банків за допомоги однієї відомості.

Зарплатні пакети для співробітників випускаються і обслуговуються безкоштовно. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 189 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар