вівторок, 1 серпня 2017 р.


Клієнти Херсонської філії ПриватБанку втілюють мрії разом з карткою “Універсальна”

Надворі серпень - місяць, коли багато херсонців нарешті наважуються здійснити свої мрії. Різних довгоочікуваних бажань і справ чимало: відпочинок на морі, ремонт, підготовка до школи. І всі вони потребують неабияких витрат. Херсонська філія ПриватБанку пропонує дізнатися, як можна зекономити на витратах і не обмежувати себе під час реалізації своїх мрій за допомогою картки «Універсальна».



Картка «Універсальна» – це платіжна пластикова картка ПриватБанку, яка дає Вам можливість користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами банку. На цю картку Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери.

Карткою «Універсальна» можна розраховуватися в торгових точках, здійснювати оплату в Інтернеті й терміналах самообслуговування, а також знімати готівку в будь-якій точці світу. Під час оплати за кордоном комісія за конвертацію коштів із валюти картки у валюту країни стягується відповідно до офіційного обмінного курсу банку на день купівлі.

У карток «Універсальна» пільговий період користування кредитом – до 55 днів. Щоб не платити проценти, потрібно погасити заборгованість до 25 числа місяця (включно), наступного за тим, у якому скористалися кредитом. У разі виплати кредиту протягом пільгового періоду платити відсотки за користування не доведеться.

Оплачувати покупки карткою, а не готівкою набагато зручніше та вигідніше, ніж знімати готівку, тому що Ви не платите ніяких комісій! До того ж у ПриватБанку є чудова програма «Бонус Плюс». Розраховуючись карткою в магазинах – партнерах програми - а в Херсоні їх сьогодні 265, - Ви будете отримувати бонуси за кожну покупку. Зокрема, магазини “Тралі-валі” та “Палітра” вже повідомили регіональному прес-офісу ПриватБанку про старт продажів різноманітних шкільних товарів - від канцелярського приладдя до одягу.

Можливість отримати високу якість за менші гроші надає сервіс “Оплата частинами” - він дозволяє розбити основну суму покупки на декілька платежів, тим самим оберігаючи від значних одноразових витрат і "розрахункових” стресів. Серед переваг сервісу – безкоштовне використання до 24 місяців ( 25 платежів), швидке оформлення покупки, можливість здійснення таким чином трьох покупок одночасно (в межах встановленої суми).

Сума кредиту на картці «Універсальна» може сягати 50 000 грн, на «Універсальній Gold» – 75 000. Розмір кредитного ліміту встановлюється кожному індивідуально. Зберігаючи власні гроші на рахунку, можна одержувати додатковий дохід у розмірі 10% річних на залишок.

Важливий момент: з питань карти “Універсальна” ви можете звертатися до будь-якого з відділень ПриватБанку (на Херсонщині їх 76), а також самостійно - зокрема, за телефоном 3700 або в онлайн-чаті Приват24. Просто на сайті ПриватБанку Ви можете самостійно змінити кредитний ліміт та здійснити чимало інших банківських операцій.



У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 5983 юридичні особи та приватні підприємці. На сьогоднішній день клієнтам Херсонської філії ПриватБанку видано 392 639 карт “Універсальна” - із них 392 639 осіб підключені до регулярних платежів, понад 3000 карт використовувалися за кордоном.

Немає коментарів:

Дописати коментар