пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Херсонська філія ПриватБанку пропонує Джарилгач та інші “смачні” туристичні продукти

ПриватБанк розпочав продаж квитків на туристичне сафарі на острові Джарилгач. Подорож Робінзонів на безлюдний острів, який часто називають Українськими Мальдівами, стартує 24 серпня о 7:00 біля залізничного вокзалу в Херсоні.



Подорож на заповідний острів триває 4 дні. Вона включає трансфер та насичену програму з морськими прогулянками, екскурсіями, сафарі на позашляховиках та смачними частуваннями. Придбати квитки на цей тур можна цілодобово в режимі онлайн на сайті ПриватБанку bilet.pb.ua та у Приват24. Але це не єдина цікава туристична пропозиція від ПриватБанку.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, ПриватБанк, Асоціація «Національна туристична організація України» та компанія Visa представили громадськості план подальшого розвитку спільного проекту – національної програми лояльності «Турист України».

У рамках першого етапу реалізації програми сторони презентували проект унікального для України мобільного туристичного додатка, що надає користувачам привілеї, знижки та пропозиції від різногалузевих партнерів. Розвитку галузі сприятиме також запровадження зручної сплати за туристичні послуги за допомогою QR-кодів та мобільного додатку Приват24.

ПриватБанк вже має чимало друзів серед закладів культури, відпочинку та туризму щодо впровадження нової технології QR-платежів - серед них Рівненський, Луцький, Миколаївський зоопарки, Покровський історичний музей (Донецька область); у ресторанах стартувала хмарна оплата рахунків тощо.

Херсонщина є унікальною територією для туризму, відпочинку, оздоровлення та рекреації. І для того, щоб її перлини стали ще більш відомими та доступними, Херсонська філія ПриватБанку запрошує до співпраці та участі в програмі лояльності “Турист України” усіх туристичних операторів, готелі, ресторани і заклади культури.

Для впровадження технології миттєвої оплати без черг і комісій абсолютно відсутня потреба витрачати додаткові кошти, ця послуга є повністю безкоштовною. За детальнішою інформацією щодо використання нового сервісу в Херсонській області можна звертатися до Віктора Ніжуріна за тел. (066) 9244745, (068) 2770745, електронна адреса – viktor.nizhurin@privatbank.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар