вівторок, 29 серпня 2017 р.

На Херсонщині відновили іпотечне кредитування від ПриватБанку      
         


Цього літа Херсонська філія ПриватБанку відновила програму іпотечного кредитування. Кредити на житло розпочали видавати як на первинному, так і на вторинному ринку. Херсонці виявили зацікавлення іпотечним кредитуванням від першого дня відновлення програми.

“Сьогодні чимало херсонців звертаються до відділень ПриватБанку щодо кредитування житла, - розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Винаймати квартиру в наш час дорого. Середня ціна оренди становить 3000 грн, а це - майже половина платежу по кредиту за власне житло”.

ПриватБанк допомагає клієнтам розрахувати іпотечний кредит, графік платежів з урахуванням відсоткової ставки, комісій банку і додаткових виплат, перевірити пакет документів та позбавляє багатьох клопотів і ризиків. Особливо важливою при цьому є гарантія легітимності та безпеки, тим більше - на тлі збільшення кількості афер з орендою нерухомості, які сколихнули Херсонщину останнім часом.

Ви можете придбати нерухомість у кредит на вигідних умовах:
  • початковий внесок – від 25%;
  • максимальний строк – 20 років;
  • ставка за кредитом – від 17,9% річних;
  • жодних прихованих комісій і платежів.





При сплаті авансу у розмірі понад 25% від суми позик довідка про доходи не потрібна. Скористатись іпотечним кредитуванням можуть не лише клієнти ПриватБанку. Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

Подати заявку на участь у програмі іпотечного кредитування можна безпосередньо на офіційному сайті ПриватБанку. Протягом 30 хвилин з Вами зв’яжеться співробітник банку, відповість на всі Ваші питання, допоможе підібрати оптимальний варіант та, якщо Ви забажаєте, оформить замовлення.

ПриватБанк активізує впровадження програм доступного кредитування спільно з Державною іпотечною установою. Співробітництво найбільшого банку з ДІУ дає можливість впровадити нові сучасні програми забезпечення житлом українців, насамперед військовослужбовців, за рахунок поєднання передових технологій банку та можливостей стимулювання доступної іпотеки з боку держави.

1 коментар:

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити